Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρίφτης – «Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να αντιδράσουμε»

Πρίφτης – «Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να αντιδράσουμε»

Αντίδραση περιμένει ο Δημήτρης Πρίφτης από τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι με τη Φενερμπαχτσέ μετά το κακό ξεκίνημα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για το αυριανό παιχνίδι του Παναθηναϊκού απέναντι στη Φενέρμπαχτσε (7/10, 21:00) και τόνισε ότι περιμένει να δει αντίδραση από την ομάδα του ενώ στάθηκε και στην παρουσία του κόσμου που θα δώσει ώθηση στους «πράσινους».

Όσα είπε ο Πρίφτης:

«Είχαμε μια πολύ άσχημη εβδομάδα και θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να αντιδράσουμε. Θα πρέπει να εμφανιστούμε στο γήπεδο και στα δύο κομμάτια του παιχνιδιού, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Να επιδείξουμε μια μεγαλύτερη σταθερότητα, γιατί έχουμε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας και αυτό είναι το πιο σημαντικό μας πρόβλημα».

Για το αν θεωρεί πως η ομάδα του χρειάζεται χρόνο: «Ισχύει πως ακόμη είναι νωρίς και κάποια πράγματα πρέπει να εδραιωθούν μέσα μας, κάτι που απαιτεί χρόνο. Βέβαια, για το τελευταίο αποτέλεσμα δεν μπορούμε να επικαλεστούμε καμία απολύτως δικαιολογία. Με όλο τον σεβασμό στον Άρη νομίζω πως ήταν μια πολύ κακή διαχείριση από την πλευρά μας».

Για τη Φενερμπαχτσέ: «Η Φενέρ διαθέτει μια περιφερειακή απειλή από Ντε Κολό και Χένρι, έχει μια καλή τετράδα ψηλών, που είναι καλοί τόσο στο πικ εν ρολ όσο και στο post up παιχνίδι καθώς και post up στη θέση 3. Έχει αρκετά θέματα που θα πρέπει να διαχειριστούμε αμυντικά, έχει και κάποιες αδυναμίες, το θέμα είναι θέμα πως θα εμφανιστούμε κάποιες στιγμές που θα πρέπει να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις στο γήπεδο και τι αποτελεσματικότητα θα έχουμε κυρίως στο μακρινό σουτ».

Για το αν η παρουσία του κόσμου θα αποτελέσει πλεονέκτημα για την ομάδα ή αν θα φέρει περισσότερη πίεση: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι θετικός, αισιόδοξος και υποστηρικτικός απέναντι στην ομάδα. Είχαμε μια πρώτη εμπειρία από το τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” και νομίζω πως η παρουσία του κόσμου αποτελεί περισσότερο πλεονέκτημα για την ομάδα παρά, αν μπορεί να το πει κάποιος, μειονέκτημα υπό την έννοια του επιπλέον άγχους ή της πίεσης».

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024