Ο 33χρονος και ο 41χρονος που συνελήφθησαν κατηγρούμενοι για την ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στην οδό Μητροπόλεως, στις 14 Σεπτεμβρίου 2021, φέρονται να είχαν διαπράξει μια ανάλογη, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ.
Ειδικότερα, από την συνεχιζόμενη έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εξιχνιάστηκε ακόμη μία ληστεία με φερόμενους δράστες τους δύο συλληφθέντες, στις 10 Αυγούστου 2021, σε υποκατάστημα τράπεζας στα Πετράλωνα, από όπου με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν 5.520 ευρώ.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ συνεχίζονται οι αστυνομικές έρευνες για τη διακρίβωση της εγκληματικής δράσης τους.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας