Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπας Χάρι - Τα σχέδιά τους για τη βάφτιση της κόρης τους αναστατώνουν την βασιλική οικογένεια

Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπας Χάρι – Τα σχέδιά τους για τη βάφτιση της κόρης τους αναστατώνουν την βασιλική οικογένεια

Η βάφτιση της μικρής κόρης του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρλκ, Λιλιμπετ-Νταϊάνα, απασχολεί πολύ έντονα την βασιλική οικογένεια

Σύμφωνα με δημοσιεύματα τα σχέδια του ζευγαριού προκαλούν για ακόμα μια φορά χάος στη Βασίλισσα Ελισάβετ και στην υπόλοιπη οικογένεια.

Οι Δούκες του Σάσεξ θέλουν να βαφτίσουν την κόρη τους στο Κάστρο του Oυίνδσορ στην Αγγλία, στο ίδιο μέρος που είχαν βαφτίσει και τον πρωτότοκο γιο τους Άρτσι τον Ιούλιο του 2019.

Η επίσκεψή τους αυτή θα σηματοδοτήσει το πρώτο τους ταξίδι στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά την απόσυρσή τους από την βασιλική οικογένεια τον Ιανουάριο του 2020.

«Τώρα γίνεται λόγος ότι πιέζουν να γίνει μια τελετή στο ιδιωτικό παρεκκλήσι στο Κάστρο του Ουίνδσορ», έγραψε ο βασιλικός βιογράφος Robert Jobson στην Mirror.

«Φαίνεται πως αγνοούν το χάος που προκάλεσε η συμπεριφορά τους στην Βασίλισσα και την βασιλική οικογένεια. Νομίζουν πως επειδή κατέχουν ακόμα τους τίτλους τους μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν», αναφέρει ακόμα.

Παρά το μεγάλο χάσμα που έχει δημιουργηθεί με τη βασιλική οικογένεια, το πριγκιπικό ζεύγος φαίνεται αποφασισμένο να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να βαφτίσουν την κόρη τους ανάμεσα στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024