
Το άγνωστο περιστατικό από τη Γιουροβίζιον που αποκάλυψε η Μαντώ
Η Μαντώ αποκαλύπτει στιγμές από το παρελθόν
Η Μαντώ μίλησε για την συμμετοχή της στο J2US αλλά και στιγμές από την Eurovision αποκαλύπτοντας άγνωστα περιστατικά από την εκείνη την εποχή.
«Ο Κώστας βελτιώνεται, βδομάδα με τη βδομάδα θα δείτε πολύ μεγάλη διαφορά γιατί δουλεύει πολύ σκληρά. Είναι σούπερ επαγγελματίας, τον βοηθάω κι εγώ με τις γνώσεις μου και νομίζω πως κάθε εβδομάδα θα είναι και καλύτερος», είπε αρχικά η Μαντώ για τον Κώστα Φραγκολιά στην κάμερα του Happy Day.
Για την Eurovision, η Μαντώ αποκάλυψε: «Αν υπήρχε ένα πολύ καλό κομμάτι θα πήγαινα ξανά. Αυτό που θυμάμαι ήταν ότι είχαν χαθεί όλα τα πράγματα της Sertab και ήρθε η καημένη στο πλατό ξυπόλυτη, δεν είχε ούτε παπούτσια να φορέσει. Της βγήκε τελικά γούρικο αυτό γιατί πήρε και την πρώτη θέση».
«Επίσης, εγώ στη Λετονία ήμουν εφτά μέρες άρρωστη με φαρυγγίτιδα. Και ως εκ θαύματος άνοιξε η φωνή τη μέρα που ήταν να τραγουδήσω», πρόσθεσε επίσης η Μαντώ.
- Euro 2004: Όταν η Ελλαδάρα σόκαρε τον πλανήτη – 22 χρόνια από το έπος της Πορτογαλίας (vid)
- Ο Γεράσιμος Σιάσος νέος Πρόεδρος της Συνόδου Πρυτάνεων
- Ρωσία: Σοβαρή επίθεση από ουκρανικά drones δέχθηκε η περιοχή της Αγίας Πετρούπολης
- Πυρά Τσουκαλά: «Ο κ. Ντόκος είναι ο αδύναμος κρίκος της εθνικής ασφάλειας – Καθήκον του πρωθυπουργού να τον απομακρύνει»
- Σκύλος και άγχος: Πώς το περιβάλλον «σαμποτάρει» το στομάχι του
- The Expla-in Project | Όσα μάθαμε τις πρώτες 100 μέρες της δίκης των Τεμπών





