
Το άγνωστο περιστατικό από τη Γιουροβίζιον που αποκάλυψε η Μαντώ
Η Μαντώ αποκαλύπτει στιγμές από το παρελθόν
Η Μαντώ μίλησε για την συμμετοχή της στο J2US αλλά και στιγμές από την Eurovision αποκαλύπτοντας άγνωστα περιστατικά από την εκείνη την εποχή.
«Ο Κώστας βελτιώνεται, βδομάδα με τη βδομάδα θα δείτε πολύ μεγάλη διαφορά γιατί δουλεύει πολύ σκληρά. Είναι σούπερ επαγγελματίας, τον βοηθάω κι εγώ με τις γνώσεις μου και νομίζω πως κάθε εβδομάδα θα είναι και καλύτερος», είπε αρχικά η Μαντώ για τον Κώστα Φραγκολιά στην κάμερα του Happy Day.
Για την Eurovision, η Μαντώ αποκάλυψε: «Αν υπήρχε ένα πολύ καλό κομμάτι θα πήγαινα ξανά. Αυτό που θυμάμαι ήταν ότι είχαν χαθεί όλα τα πράγματα της Sertab και ήρθε η καημένη στο πλατό ξυπόλυτη, δεν είχε ούτε παπούτσια να φορέσει. Της βγήκε τελικά γούρικο αυτό γιατί πήρε και την πρώτη θέση».
«Επίσης, εγώ στη Λετονία ήμουν εφτά μέρες άρρωστη με φαρυγγίτιδα. Και ως εκ θαύματος άνοιξε η φωνή τη μέρα που ήταν να τραγουδήσω», πρόσθεσε επίσης η Μαντώ.
- Αμετανόητος ο Κυριαζίδης (ΝΔ) επιτίθεται ξανά στη Κωνσταντοπούλου για το «άντε κάνε κανένα παιδί»
- Σακελλαρίδης για συνταγματική αναθεώρηση: Ισχυρή Αριστερά στη Βουλή και στους δρόμους για να ακυρώσουμε τα σχέδιά τους
- Οι Ευρωπαίοι ζητούν μεγαλύτερες οθόνες στα έξυπνα κινητά τηλέφωνα για εργασία και παραγωγικότητα
- Εποχή Ζιντάν στην Εθνική Γαλλίας: «Είναι μια από τις πιο δυνατές στιγμές της ζωής μου»
- Το ΒΗΜΑ στην Ιστορία: Έρχεται την Κυριακή 2 Αυγούστου
- ΠΑΣΟΚ για έκρηξη στην Κόρινθο: Η εργασία δεν μπορεί να σημαίνει ανασφάλεια και θάνατο



