Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μια… ανάσα από τα WTA Finals η Σάκκαρη

Μια… ανάσα από τα WTA Finals η Σάκκαρη

Ακόμη πιο κοντά στην επίτευξη ενός μεγάλου στόχου που είχε θέσει στην καριέρα της βρίσκεται η Μαρία Σάκκαρη.

Η Μαρία Σάκκαρη απέχει… μία ανάσα από το να είναι παρούσα στους τελικούς της WTA που θα πραγματοποιηθούν στο Μεξικό τον ερχόμενο Νοέμβριο και συγκεκριμένα από τις 8 έως τις 17 του επόμενου μήνα.

Η Σάκκαρη, η οποία από σήμερα (4/10) βρίσκεται στο νο9 της παγκόσμιας κατάταξης, βρίσκεται στην 5η θέση της σχετικής λίστας με 3.147 βαθμούς, τη στιγμή που επί της παρούσης το όριο πρόκρισης είναι οι 3.911 βαθμοί και ήδη έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους οι Άσλεϊ Μπάρτι, Αρίνα Σαμπαλένκα, Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα και Καρολίνα Πλίσκοβα.

Προς το παρόν, πάντως, παραμένει άγνωστο εάν η νο1 της της WTA, Άσλεϊ Μπάρτι, θα λάβει μέρος στη διοργάνωση, όπως και η Αρίνα Σαμπαλένκα, η οποίο νοσεί με κορωνοϊό. Εκτός απρόοπτου η Μαρία Σάκκαρη θα βρεθεί στην Γκουανταλαχάρα, ωστόσο, θα πρέπει πρώτα αυτό να επισημοποιηθεί μέσω της βαθμολογίας.

Από εκεί και πέρα, η Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα κατάφερε να κερδίσει δύο θέσεις μετά από την κατάκτηση του τίτλου στο Σικάγο, χθες Κυριακή (3/10), ενώ η 8η, για την ώρα, Ναόμι Οσάκα, εφόσον παραμείνει εκτός δράσης είναι πολύ δύσκολο να καταφέρει να κρατηθεί στην οκτάδα, ενώ η φιναλίστ του χθεσινού τουρνουά, Ονς Ζαμπέρ, «καραδοκεί» στην 9η θέση.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024