Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κρήτη - Φεύγει από τον καταυλισμό των σεισμόπληκτων το βρέφος - Η οικογένειά του γυρίζει στη Βουλγαρία

Κρήτη – Φεύγει από τον καταυλισμό των σεισμόπληκτων το βρέφος – Η οικογένειά του γυρίζει στη Βουλγαρία

Ο σεισμός στην Κρήτη δεν έχει προκαλέσει μόνο ζημιές σε χιλιάδες κτίρια, αλλά έχει οδηγήσει ολόκληρες οικογένειες να μένουν σε σκηνές ή δημοτικούς χώρους.

Στη Βουλγαρία θα επιστρέψει η οικογένεια του βρέφους που έμενε σε σκηνή μετά τον καταστροφικό σεισμό των 5,8 Ρίχτερ, ο οποίος «χτύπησε» την Κρήτη και ιδιαίτερα την περιοχή του Αρκαλοχωρίου.

Οι Βούλγαροι γονείς του βρέφους των μόλις 12 ημερών έμειναν άστεγοι με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μείνουν στις σκηνές που στήθηκαν έξω από το εκθεσιακό κέντρο στο Αρκαλοχώρι του Δήμου Μινώα Πεδιάδας.

Το μωράκι είναι καλά στην υγεία του

Το μωράκι, που εξετάστηκε από τους παιδίατρους, χαίρει άκρας υγείας και αναχωρεί αύριο Τρίτη από τον καταυλισμό για τη Βουλγαρία από όπου ήρθαν οι γονείς του στην Κρήτη για βρουν ένα καλύτερο μέλλον.

Το σπίτι που διέμενε η οικογένεια του βρέφους έχει υποστεί τεράστιες ζημιές και είναι ακατάλληλο για να κατοικηθεί. «Φοβηθήκαμε πολύ και ακόμα φοβόμαστε», ανέφερε στο cretapost.gr η μητέρα του μωρού, η οποία έχει πλέον πάρει την απόφαση με τον σύζυγό της να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

«Δεν θέλουμε να μείνουμε εδώ. Θέλουμε να φύγουμε για τη Βουλγαρία. Αυτό που ζήσαμε ήταν τρομακτικό και ακόμα δεν έχουμε ηρεμήσει», δήλωσε η νεαρή μητέρα.

Οι αρμόδιοι φορείς εξασφάλισαν για την οικογένεια τα πολυπόθητα εισιτήρια και έτσι την Τρίτη 5 Οκτωβρίου ο πατέρας και η μητέρα με το νεογέννητο παιδί τους αναχωρούν για Βουλγαρία.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024