
Ηλιάνα Παπαγεωργίου – «Δεν πληρωνόμουν καν, ήμουν απένταρη»
Τα πρώτα της χρόνια στον χώρο του modelling θυμήθηκε η Ηλιάννα Παπαγεωργίου και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που πέρασε, αναλύοντας πως δεν κλείνουν όλα τα μοντέλα μεγάλες συμφωνίες.
Τα πρώτα της χρόνια στον χώρο του modelling θυμήθηκε η Ηλιάννα Παπαγεωργίου και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που πέρασε, αναλύοντας πως δεν κλείνουν όλα τα μοντέλα μεγάλες συμφωνίες.
«Στην αρχή της καριέρας μου έτσι ξεκίνησα. Όλοι έτσι ξεκινούν. Αν θέλεις να έχεις ένα οικονομικό σπίτι, θα πρέπει να δουλέψεις χρόνια για να το πληρώνεις. Θα πρέπει κι οικονομικά να μείνεις και σε ράντζο. Πρέπει να κάνεις διαφημίσεις για να μην τρέχεις για τρεις και εξήντα. Μπορείς να βγάλεις πολλά χρήματα. Στη Νέα Υόρκη έκανα καλή διαχείριση. Τους πρώτους μήνες της καριέρας δεν πληρωνόμουν καν, ήμουν απένταρη. Έπρεπε να κάνω οικονομία, έπαιρνα το λεωφορείο και το μετρό», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.
Δείτε το βίντεο
- ΕΕ: Σχέδια έκτακτης ανάγκης από ευρωπαϊκές κυβερνήσεις για επάρκεια στα καύσιμα – Πιθανό δελτίο
- Το NBA στον… αστερισμό του Αντετοκούνμπο: Οι Χιτ φαβορί για την απόκτησή του (pic)
- Θεσσαλονίκη: Αναστέλλονται δρομολόγια για τρένα από και προς Σέρρες – Πώς θα εξυπηρετούνται οι επιβάτες
- Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός και το λιμάνι του Πειραιά
- «Γάτες με φράντζες»: Μια διαφορετική performance στο Red Jasper Cabaret Theatre
- Απαγόρευση social media σε ανηλίκους: Η βασική «φωνή» αντίθεσης απέναντι στις καθολικές απαγορεύσεις






