Σάββατο 30 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λάρισα - Ένταση με αντιεμβολιαστές έξω από εκκλησία όπου πραγματοποιούνται εμβολιασμοί

Λάρισα – Ένταση με αντιεμβολιαστές έξω από εκκλησία όπου πραγματοποιούνται εμβολιασμοί

Οι αντιεμβολιαστές φώναζαν "ντροπή" και γιουχάρανε επειδή οι ιερείς επέτρεψαν τους εμβολιασμούς έξω από την εκκλησία

Ισχυρή αστυνομική δύναμη βρίσκεται στον αύλειο χώρο του Μητροπολητικού Ιερού Ναού Αγίου Αχιλλίου, όπου έχουν ξεκινήσει οι εμβολιασμοί σε κινητές μονάδες της 5ης ΥΠΕ.

Νωρίτερα δημιουργήθηκε ένταση από αντιεμβολιαστές που βρέθηκαν στο χώρο.

Οι αντιεμβολιαστές φώναζαν «ντροπή» και γιουχάρανε επειδή οι ιερείς επέτρεψαν τους εμβολιασμούς έξω από την εκκλησία. Τα λίγες δεκάδες άτομα αποδοκίμασαν τον Μητροπολίτη Ιερώνυμο που ανέλαβε τη σχετική πρωτοβουλία.

Μόλις ο Μητροπολίτης βγήκε από την εκκλησία, άρχισαν να φωνάζουν «ανάξιος», με τον τελευταίο πάντως να τους αντιμετωπίζει με χαμόγελο και να τους χαιρετά.

Η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου σε ανακοίνωσή της αναφέρει: «Η Iερά Μητρόπολη εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στην 5η υγειονομική Περιφέρεια, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Λαρισαίων για την υποδειγματική συνεργασία και την απόλυτη προσήλωσή τους στην επίτευξη τού σκοπού, που δεν είναι άλλος από την αποτροπή επιπλέον απωλειών συνανθρώπων μας από τον φονικό ιό Covid-19».

Φωτό από larissanet

Μητροπολίτης Λαρίσης Ιερώνυμος: Ευχαρίστησε όσους εμβολιάστηκαν και όσους διαμαρτυρήθηκαν

«Εάν θα κάνεις το εμβόλιο ρωτάς το γιατρό σου» επεσήμανε ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος μετά τη δοξολογία στον Άγιο Αχίλλιο και ευχαρίστησε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόκληση για εμβολιασμό έξω από τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Αχιλλίου.

Επίσης ευχαρίστησε και όσους διαμαρτυρήθηκαν κατά της δράσης εμβολιασμού. «Η μονάδα θα συνεχίσει το έργο της και θα προσπαθήσουμε να συντηρήσουμε το μήνυμα ζωής» υπογράμμισε ο κ. Ιερώνυμος.

«Να νικήσουμε το φόβο, προσπαθούμε να πείσουμε…» κατέληξε ο Μητροπολίτης Λαρίσης κ. Ιερώνυμος, ο οποίος χαιρέτησε όσους διαμαρτυρήθηκαν κατά την αποχώρησή του, ενώ δήλωσε πως το γραφείο του είναι ανοιχτό σε όλους.

Sports in

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός 79-81: Απόδραση με buzzer beater του Ναν – «Αγκάλιασε» το πλεονέκτημα

Μεγάλο διπλό στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό, με buzzer beater του Ναν – Μια νίκη με την οποία «κλείδωσε» ουσιαστικά το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Σάββατο 30 Μαρτίου 2024