Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καρατόμηση χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ την παραίτηση Αρκουμανέα από την προεδρία του ΕΟΔΥ

Καρατόμηση χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ την παραίτηση Αρκουμανέα από την προεδρία του ΕΟΔΥ

«Ο κ. Μητσοτάκης που ανά δυο μήνες πανηγυρίζει για την «επιτυχή» διαχείριση της πανδημίας, μέσα σε ενάμισι μήνα καρατόμησε όλους όσους τη διαχειρίστηκαν με τα σημερινά καταστροφικά αποτελέσματα» σχολιάζει μεταξύ άλλων ο ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την παραίτηση του προέδρου του ΕΟΔΥ μετά και τις αλλαγές κατά τον ανασχηματισμό στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας

Για καρατόμηση του Παναγιώτη Αρκουμανέα από την προεδρία του ΕΟΔΥ κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας την παραίτησή του ενώ επισημαίνει ότι ο κ. Μητσοτάκης ενώ πανηγυρίζει για την «επιτυχή» διαχείριση της πανδημίας μέσα σε ενάμισι μήνα καρατόμησε όλους όσους τη διαχειρίστηκαν, παραπέμποντας ουσιαστικά και στις αλλαγές στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας κατά τον πρόσφατο ανασχηματισμό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

«Ο κ. Μητσοτάκης που ανά δυο μήνες πανηγυρίζει για την «επιτυχή» διαχείριση της πανδημίας, μέσα σε ενάμισι μήνα καρατόμησε όλους όσους τη διαχειρίστηκαν με τα σημερινά καταστροφικά αποτελέσματα. Μετά τους υπουργούς Υγείας, τώρα σειρά πήρα και ο επικεφαλής των διπλών βιβλίων καταγραφών και του μπάχαλου του ΕΟΔΥ.

»Το μόνο που αφήνουν πίσω τους είναι την πανδημία εκτός ελέγχου, με τη χώρα μας να είναι τρίτη σε  θανάτους ανά 100.000 πολίτες στην ΕΕ εδώ και ένα μήνα, την απαξίωση των επιστημόνων που ετοιμάζονται να πάρουν σειρά και αυτοί ως αποδιοπομπαίοι τράγοι, την παταγώδη αποτυχία στο εμβολιαστικό πρόγραμμα και μια κοινωνία βαθιά διχασμένη, μήπως και κρυφτούν οι ευθύνες τους».

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024