
Ο Ορφέας Αυγουστίδης εξηγεί πώς η πατρότητα άλλαξε την ζωή του
Μια από τις πιο ιδιαίτερες φάσεις της ζωής του διάγει ο γοητευτικός ηθοποιός
Ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί φέτος στη δραματική σειρά «Σασμός» μιλά για τον πιο σημαντικό ρόλο που έχει αναλάβει μέχρι σήμερα, αυτόν του πατέρα, ενώ θυμάται την εποχή που ήταν και ο ίδιος παιδί.
Περιέγραψε τον εαυτό του ως εξής: «Ένα καλό παιδί με αγάπη για το σινεμά».
Φέτος, είναι μια διαφορετική χρονιά για εκείνον και επαγγελματικά και προσωπικά.
Ο Ορφέας Αυγουστίδης παίζει για πρώτη φορά στην υποκριτική του πορεία σε καθημερινό σήριαλ και μιλά για την απαιτητική του καθημερινότητα.
«Το μυαλό πηγαίνει με 240 χλμ. την ώρα συνεχώς. Δεν σταματάει. Κι αυτό μου δίνει ενέργεια.
Αν μου έλεγε κάποιος στα 25 μου ότι ”έπειτα από δέκα χρόνια θα ξυπνάς στις 6:00 το πρωί, θα κοιμάσαι στη 1.00 το βράδυ, δεν θα ηρεμείς ποτέ και θα είσαι τόσο ευτυχισμένος”, δεν θα το πίστευα.»
Πάντως, ο Ορφέας Αυγουστίδης ήταν ανέκαθεν ανήσυχο πνεύμα.
Η εφηβεία του είναι συνδεδεμένη σε μεγάλο βαθμό με τη λέξη «κινηματογράφος».
Από μικρός δούλευε στο μπαρ του θερινού σινεμά που διατηρούσε ο πατέρας του, ο ηθοποιός Ντίνος Αυγουστίδης, μέχρι που έφτασε στο σημείο να «χτυπήσει» τατουάζ το πάθος του για τον κινηματογράφο.
«Ήμουν καλό παιδί στην εφηβεία μου, αλλά κάποια πράγματα από αυτά που έκανα σκέφτομαι τώρα ότι αν τα κάνει ο γιος μου… Οι γονείς μου τα ήξεραν και πολύ σιωπηλά παρακολουθούσαν από πίσω.
Από τέτοια απόσταση που γνώριζαν αν έτρωγα τα μούτρα μου. Δεν είμαι βέβαια πολύ σίγουρος ότι θα μπορούσαν να παρέμβουν» εξηγεί.
Για την πατρότητα και τον γιο του, Αχιλλέα εξομολογήθηκε:
«Το παιδί είναι ωραίο να έρχεται σε μια στιγμή που θα μπορεί η ψυχή σου να το αγκαλιάσει και να εκτιμήσει αυτό το δώρο. Αν μου ερχόταν στα 25, θα είχα άλλη διαχείριση.
Κι αυτό δεν έχει να κάνει με το καλό και το κακό. Σχετίζεται με το τι μπορεί κανείς να κάνεις ή πώς επιτρέπει στον εαυτό του να αλλάξει. Το παιδί είναι μια γενναία ανατροπή».
Με πληροφορίες από okmag.gr
- Κάμερες: Νέα ηλεκτρονικά μάτια σε 100 κρίσιμους κόμβους – Ο ρόλος της λευκής γραμμής στις διαβάσεις
- Νέο πρόγραμμα για 8.000 ανέργους άνω των 55 ετών
- Ανελκυστήρες: Τι πρέπει να γνωρίζουν όσοι τους δήλωσαν και όσοι δεν τους δήλωσαν
- Ρόμπερτ Ρίτσαρντσον: Το καλοκαίρι του 2027 ίσως ξεκινήσουν τα γυρίσματα για την τελευταία ταινία του Ταραντίνο
- Το πανόραμα του Μουντιάλ: Ολοκληρώνεται και το «παζλ» της οκτάδας – Όλα τα highlights και το πρόγραμμα
- Μιλάς συχνά με τον εαυτό σου; Δεν είναι κακό




