Η πρωινή ενημέρωση στο MEGA κερδίζει, σταθερά και ανοδικά, το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και αυτό αποτυπώνεται στα στοιχεία τηλεθέασης για όλο τον μήνα Σεπτέμβριο.

Με απόλυτη πρωτιά στο δυναμικό κοινό 18-54 και ποσοστό 16,4%, η «Κοινωνία ώρα MEGA» πέρασε με άνεση μπροστά από τον ανταγωνισμό, τόσο στη ζώνη μετάδοσής της όσο και έναντι των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών του ανταγωνισμού.

Πρωτιά καταγράφεται και στο σύνολο του κοινού με ποσοστό 18% έναντι των προγραμμάτων που βρίσκονται στην ίδια ζώνη μετάδοσης.

Στη μεγάλη κατηγορία του ανδρικού κοινού ηλικίας 25-64 η «Κοινωνία ώρα MEGA» κερδίζει την πρώτη θέση με ποσοστό 18,1%, στη ζώνη μετάδοσής της.

Καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη μας ενημερώνουν συνολικά και αναλυτικά για όλα όσα συμβαίνουν στην κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, την υγεία, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η ατζέντα της επικαιρότητας αλλά και ο τρόπος παρουσίασης των θεμάτων, υπό την καθοδήγηση του αρχισυντάκτη Βασίλη Πελέκη, τοποθετούν στην «Κοινωνία ώρα MEGA» στην πρώτη θέση στις προτιμήσεις των τηλεθεατών. Με αξιοπιστία, πλούσιο ρεπορτάζ, καίρια ερωτήματα που απευθύνονται στους αρμόδιους, χωρίς καταγγελίες και εντυπωσιασμούς αλλά και θετικές ειδήσεις, χαμόγελο και αισιοδοξία το ενημερωτικό δίδυμο του MEGA, Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Ανθή Βούλγαρη, κερδίζουν με άνεση τη μάχη της τηλεθέασης τον πρώτο μήνα της τηλεοπτικής σεζόν και συνεχίζουν.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA
Καθημερινά από Δευτέρα – Παρασκευή στις 05:00
Παρουσίαση : Ιορδάνης Χασαπόπουλος – Ανθή Βούλγαρη
 

#KoinoniaOraMega

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr