Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«No time to die» - H πρωταγωνίστρια του Τζέιμς Μποντ μιλά στο MEGA για τον ρόλο της

«No time to die» – H πρωταγωνίστρια του Τζέιμς Μποντ μιλά στο MEGA για τον ρόλο της

«H Μαντλίν είναι ευάλωτη σαν εμένα και την έκανα να μοιάζει περισσότερο αληθινή», είπε μεταξύ άλλων στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο η Λέα Σεϊντού.

H ταινία «No time to die» βρίσκεται επιτέλους στους κινηματογράφους. Η τελευταία φορά που ο Ντάνιελ Κρεγκ υποδύεται τον μυστικό πράκτορα, Τζέιμς Μποντ, είναι γεγονός.

Το κορίτσι του 007, η Λέα Σεϊντού μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο αναφέρθηκε στον ρόλο της και στη συνεργασία της με τον 53χρονο σταρ.

«Κάθε φορά που υποδύεσαι έναν ρόλο ενεργείς ανάλογα με τον δικό σου χαρακτήρα, ακόμη κι αν ο ρόλος δεν είσαι εσυ. Πρόκειται για διαφορετικές εκδοχές του εαυτού μου», είπε αρχικά για την Μαντλίν, την οποία υποδύεται και πρόσθεσε:

«Αυτό που ήταν υπέροχο στην ταινία, ήταν ότι μπόρεσα να εξερευνήσω την Μαντλίν περισσότερο, να της δώσω μεγαλύτερο βάθος. Είναι ευάλωτη σαν εμένα και την έκανα να μοιάζει περισσότερο αληθινή».

Μιλώντας για τον Ντάνιελ Γκρεγκ η ίδια τόνισε ότι έδωσε στοιχεία του χαρακτήρα του στον Τζέιμς Μποντ, χωρίς όμως να τον κάνει να φαίνεται ψεύτικος.

«Ο Ντάνιελ Κρεγκ δεν είναι ο Τζέιμς Μποντ αλλά έδωσε στον χαρακτήρα αυτόν, ένα κομμάτι του εαυτού του. Δεν προσπάθησε απλά να αντιγράψει έναν χαρακτήρα, που υπήρχε.

Αυτό είναι που πραγματικά εκτίμησα. Έδωσε δικά του στοιχεία, έκανε τον χαρακτήρα του περισσότερο σύνθετο και τον έκανε να μοιάζει ευάλωτο», τόνισε.

Δείτε παρακάτω όσα είπε

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024