
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ετοιμάζει… βαλίτσες για άλλες πολιτείες ο Μάτα
Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Χουάν Μάτα.
Η Λάτσιο και η Βαλένθια κινούνται για την απόκτηση του Χουάν Μάτα, ο οποίος δεν έχει θέση στην ενδεκάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μολονότι ανανέωσε το καλοκαίρι το συμβόλαιο του.
Σύμφωνα με ΜΜΕ της Αγγλίας ο Ισπανός μέσος είναι ο μεγάλος μεταγραφικός στόχος της διοίκησης της ιταλικής ομάδας και υπάρχει αισιοδοξία από μέρους της για την απόκτηση του 32χρονου άσου στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.
Ο Μάτα μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν είναι στα πλάνα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και ψάχνει να βρει νέα ομάδα.
Ο Χουάν Μάτα μετά από σχεδόν οκτώ χρόνια και 275 συμμετοχές στο «Ολντ Τράφορντ», ετοιμάζεται να αλλάξει εργοδότη. Ενδιαφέρον έχει δείξει επίσης η Βαλένθια, με την οποία αγωνίστηκε στο παρελθόν για μια τετραετία, πριν ξεκινήσει την καριέρα του στα αγγλικά γήπεδα από την Τσέλσι το 2011.
- Έρευνα για διαφθορά με πρωταγωνιστή τον Θαπατέρο – Τι βρέθηκε στο χρηματοκιβώτιό του
- Κ. Καραμανλής: Κεραυνοί για «παράνομες ή τυπικά νομιμοφανείς» υποκλοπές και για «εμμονή των κρατούντων» στις εκπτώσεις στις δημοκρατικές αξίες
- Τσιτσιπάς: «Η ζέστη δίνει πλεονέκτημα στο παιχνίδι μου»
- Ρεκόρ ζέστης στη Βρετανία: Στους 35 βαθμούς ο υδράργυρος – Τέσσερις έφηβοι πνίγηκαν
- Η Γιουνάιτεντ ξεκίνησε επαφές με τον Φερνάντες για νέο συμβόλαιο
- Πώς αμείβεται η εργασία την αργία του Αγίου Πνεύματος



