Μεσολόγγι – Σε διαθεσιμότητα δύο εργαζόμενοι για εμβολιασμό «μαϊμού»
Δύο εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο στο Μεσολόγγι τέθηκαν σε διαθεσιμότητα μετά από την ΕΔΕ που διεξήχθη.
Ένορκη Διοικητική Εξέταση έγινε στο Νοσοκομείο στο Μεσολόγγι μετά από υπόθεση εμβολιασμού «μαϊμού». Το αποτέλεσμα της ΕΔΕ είναι ότι τέθηκαν σε διαθεσιμότητα δύο εργαζόμενοι.
Η υπόθεση «τρέχει» από τον Ιούλιο
Πρόκειται για εξέλιξη σε υπόθεση που είδε το φως της δημοσιότητας τον περασμένο Ιούλιο, σύμφωνα με το agrinionews.gr, όταν και καταγγέλθηκε από το εμβολιαστικό κέντρο του νοσοκομείου πως εργαζόμενος εξασφάλισε πιστοποιητικό εμβολιασμού χωρίς ωστόσο να του έχει χορηγηθεί το εμβόλιο.

Μετά την καταγγελία η διοίκηση της 6ης ΥΠΕ διέταξε τη διοικητική εξέτασή της με την έρευνα να ολοκληρώνεται πρόσφατα. Να σημειώσουμε ότι το Νοσοκομείο Μεσολογγίου απασχόλησε τη δημοσιότητα και για την περίπτωση γιατρού που καταγγέλθηκε πως κατέφυγε σε ψευδές πιστοποιητικό νόσησης για να αποφύγει τον εμβολιασμό. Για την περίπτωση αυτή ο γιατρός έχει τεθεί σε αναστολή εργασίας.
- Ρόδος: Υπό έλεγχο η φωτιά στον Ατάβυρο – Έκαψε περίπου 10 στρέμματα
- Γιασικεβίτσιους: «Ο Ομπράντοβιτς είναι σαν να μην έφυγε ποτέ από τον Παναθηναϊκό»
- Απόβαση των Αθηναίων στις παραλίες – Άφησαν το κλεινόν άστυ και έτρεξαν για βουτιές
- Φωτιά στο Κιλκίς – Μήνυμα από το 112
- Ακρίβεια: Καλοκαίρι στην πόλη για τους μισούς Έλληνες – «Φωτιά» οι τιμές στα νησιά
- Η Ρεάλ που θέλει να «δέσει» τον Βινίσιους και η «μαύρη λίστα» του Μουρίνιο
- O Σεθ Ρόγκεν αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίο η Αν Χάθαγουεϊ αποχώρησε από το «Knocked Up»
- Φοιτητικό επίδομα: Μέχρι πότε θα μείνει ανοιχτή η πλατφόρμα για την αίτηση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/marek-piwnicki-L3Yg5RtS_JA-unsplash-1-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442