
Διώρυγα του Σουέζ – Ρεκόρ διέλευσης πλοίων
Την Τετάρτη διέσχισαν το κανάλι του Σουέζ μεταξύ άλλων 18 πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων
Ιστορικό ρεκόρ διέλευσης πλοίων παρουσίασε σήμερα η Διώρυγα του Σουέζ, με 87 πλοία να πλέουν και προς τις δύο κατευθύνσεις, μεταφέροντας καθαρό βάρος φορτίου 4,8 εκατομμυρίων τόννων.
Αυτό ανακοίνωσε ο επικεφαλής της Αρχής της Διώρυγας του Σουέζ, υποστράτηγος Οσάμα Ραμπία, τονίζοντας ότι «η περαιτέρω ανάπτυξη της Διώρυγας του Σουέζ είναι ύψιστης προτεραιότητας για την Αίγυπτο».
Συγκεκριμένα, την Τετάρτη διέσχισαν το κανάλι του Σουέζ μεταξύ άλλων 18 πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, 18 μεγάλα δεξαμενόπλοια, 10 πλοία για τη μεταφορά υγροποιημένου φυσικού αερίου, καθώςκαι πλοία διαφόρων άλλων τύπων.
- Κόκκινο κραγιόν, τραβηγμένα μαλλιά, κρίκοι – Το 80s στυλ της Sade δεν ξεπεράστηκε ποτέ
- Παρέμβαση για την αντιμετώπιση της οπτικής ρύπανσης από το Δήμο Θεσσαλονίκης
- Ελπίδα Μαζαράκη: Πέθανε η αγαπημένη ηθοποιός
- Αντιρρήσεις για το Δημόσιο, μήνυση στον Κυρανάκη και ραντεβού σε έναν… μήνα στη δίκη για τα Τέμπη
- Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Πρωτοφανής η επίθεση στο πρωτοδικείο Αθηνών
- Νέα Αριστερά: Game over για τον «Zhukov» – Το «τρολ» της ΝΔ απέκτησε όνομα, επώνυμο και κυρίως καταδίκη




