Ο Λιονέλ Μέσι άνοιξε λογαριασμό με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν πετυχαίνοντας ένα απίθανο γκολ κόντρα στη Σίτι.
Ο Αργεντινός πήρε την μπάλα λίγο κάτω από τη μεσαία γραμμή, έπαιξε το 1-2 με τον Εμπαπέ κι εκτέλεσε από το ύψος της περιοχής τον Έντερσον για το 2-0 στο 74′.
Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα στο πρώτο παιχνίδι τη Μονακό, ωστόσο ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε στις δηλώσεις του ότι στο δεύτερο την ερχόμενη Πέμπτη (30/4) περιμένει σαφώς μεγαλύτερη αντίσταση.
Με τον Άνταμ Μοκόκα σκοράρει στο φινάλε του ματς η Μπουργκ επικράτησε της Μπεσίκτας με 73-71, κατακτώντας το EuroCup κι εξασφαλίζοντας συμμετοχή στην επόμενη Euroleague.
Με τον Βεζένκοφ να σημειώνει 20 πόντους κι ακόμη τέσσερις παίκτες του να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων, ο Ολυμπιακός... πάτησε γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο και συνέτριψε τη Μονακό στο πρώτο ματς του ΣΕΦ.