Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μπακογιάννη προς Σαμαρά - «Η ΝΔ δεν μπατάρει ούτε αριστερά, ούτε δεξιά. Εκφράζει τον εαυτό της»

Μπακογιάννη προς Σαμαρά – «Η ΝΔ δεν μπατάρει ούτε αριστερά, ούτε δεξιά. Εκφράζει τον εαυτό της»

«Ας μην ανησυχούν οι φίλοι μας στην αντιπολίτευση, η ΝΔ εκφράζει τον εαυτό της» ανέφερε με νόημα η κα Μπακογιάννη στις αιχμές του κ. Σαμαρά ότι η ΝΔ μετατρέπεται σε Ποτάμι και αγνοεί τη δεξιά και την κεντροδεξιά

Έμμεση απάντηση στα όσα δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς, στη συνέντευξή του στην εφημερίδα Τα ΝΕΑ, σχετικά με την πολιτική ταυτότητα της ΝΔ, έδωσε η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία αν και δεν αναφέρθηκε ονομαστικά τον πρώην πρωθυπουργό τόνισε ότι η ΝΔ «δεν μπατάρει ούτε δεξιά, ούτε αριστερά. Είμαστε μία χαρά».

«Δε νομίζω»

«Ας μην ανησυχούν οι φίλοι μας στην αντιπολίτευση, η ΝΔ εκφράζει τον εαυτό της» ανέφερε με νόημα η κα Μπακογιάννη στις αιχμές του κ. Σαμαρά ότι η ΝΔ μετατρέπεται σε Ποτάμι και αγνοεί τη δεξιά και την κεντροδεξιά.

«Κάθε φορά που η ΝΔ διευρύνθηκε, έγινε κυβέρνηση και πήρε μεγάλα ποσοστά. Όποτε συρρικνώθηκε έγινε αντιπολίτευση» σημείωσε η πρώην υπουργός ενώ στο ερώτημα αν υπάρχουν εσωκομματικά προβλήματα στη ΝΔ και αν μπορεί κάποιος τη δεδομένη στιγμή να αμφισβητήσει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στον Σκάι απάντησε: «Δε νομίζω».

Σε ότι αφορά τη συμφωνία Ελλάδας-Γαλλίας η κα Μπακογιάννη επεσήμανε ότι η συμφωνία Μητσοτάκη-Μακρόν εντάσσεται στο πλαίσιο μιας ευρύτερης ευρωπαϊκής πολιτικής και αναφορικά με το πως αυτή επιδρά κυρίως στις ελληνοτουρκικές σχέσεις υπογράμμισε ότι «η Ελλάδα με ψυχραιμία παραμένει σταθερή στις θέσεις της.
Θέλουμε διάλογο και πολιτική, όχι στρατιωτική, λύση. Αλλά είναι γεγονός ότι είναι διαφορετικό να διαπραγματεύεται κανείς με Rafale και Belharra».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024