Νέα ασθενής μετασεισμική δόνηση 4,4 Ρίχτερ σημειώθηκε περίπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς σήμερα Τρίτη στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Κοντά στην Αρβη
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός καταγράφηκε την 00.37 σήμερα Τρίτη και το επίκεντρό του εντοπίστηκε σε απόσταση 23 χιλιομέτρων βορειοδυτικά στης Αρβης.
Εικόνα gein.noa.gr
Η σεισμική δόνηση προήλθε από τον ίδιο σεισμογόνο χώρο που προκάλεσε τον χθεσινό φονικό σεισμό των 5,8 Ρίχτερ και εντάσσεται στην έντονη μετασεισμική ακολουθία του.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).