Ο Άρης πήρε το προβάδισμα κόντρα στον Ατρόμητο με γκολ του Μανσίνι στο 10′, αλλά οι Περιστεριώτες κατάφεραν να ισοφαρίσουν πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.
Συγκεκριμένα, ο Σάλομον πήρε τη μπάλα στη μεσαία γραμμή, βρήκε ωραία τον Κολούρη, ο οποίος έκανε το σουτ αλλά ο Κουέστα απέκρουσε με τα πόδια.
Στη συνέχεια ο Σπιριντόνοβιτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από κοντά, κάνοντας το 1-1 στις καθυστερήσεις.
Με σχετική της ανακοίνωση, η Φενέρμπαχτσε ενημέρωσε το κοινό πως ανανέωσε το συμβόλαιό της με τη Euroleague, αφού αρχική συμφωνία εξέπνεε το καλοκαίρι.
Ο Γκαγκάτσης, ενώ βιαζόταν, τελικά παίζει καθυστερήσεις επειδή δεν βγαίνουν οι ψήφοι, ώστε ο Λανουά και οι συνεργάτες να παραμείνουν στην ΚΕΔ. Ετσι οι εξελίξεις πήραν παράταση ενός μήνα