
Επικοινωνία Τσίπρα με Αρναουτάκη για τον σεισμό – «Εκφράζω τη συμπαράστασή μου σε όλους τους Κρητικούς»
«Δύναμη και κουράγιο σε όλες και όλους, μα πιο πολύ στους συγγενείς του άτυχου εργάτη που έχασε τη ζωή του στο Αρκαλοχώρι», σημειώνει ο κ. Τσίπρας
Με τον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, επικοινώνησε νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, εκφράζοντας τη συμπαράστασή του προς τους κατοίκους της Κρήτης που δοκιμάζονται από τον σεισμό.
«Επικοινώνησα με τον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, για να εκφράσω τη συμπαράστασή μου σε όλους τους Κρητικούς που δοκιμάζονται από τα 5,8R.
Δύναμη και κουράγιο σε όλες και όλους, μα πιο πολύ στους συγγενείς του άτυχου εργάτη που έχασε τη ζωή του στο Αρκαλοχώρι», σημειώνει ο κ. Τσίπρας στη σχετική ανάρτηση του στο Twitter.
Επικοινώνησα με τον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, για να εκφράσω τη συμπαράστασή μου σε όλους τους Κρητικούς που δοκιμάζονται από τα 5,8R.
Δύναμη και κουράγιο σε όλες και όλους, μα πιο πολύ στους συγγενείς του άτυχου εργάτη που έχασε τη ζωή του στο Αρκαλοχώρι.— Αλέξης Τσίπρας – Alexis Tsipras (@atsipras) September 27, 2021
- Κρήτη: Τροχαίο ατύχημα με οκτώ τραυματίες – Τέσσερις νοσηλεύονται
- Με Χάμαρμπι ή Άντερλεχτ ο ΠΑΟΚ, αν προκριθεί στον 3ο προκριματικό του Europa League
- Η βουλγαρική κυβέρνηση θα ζητήσει από το κοινοβούλιο να επιτρέψει τη χρήση στρατιωτικής βάσης από τις ΗΠΑ
- Για πρόοδο μιλά ο Π.Μαρινάκης για την έκθεση για Κράτος Δικαίου και επιτίθεται σε ΜΜΕ και αντιπολίτευση
- Η Μύκονος στην κορυφή του κόσμου: Το «Πάντεχνον» επέστρεψε με τέσσερα μετάλλια
- «Ραφαήλ ήρθαμε, όμως εσύ έλειπες»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 19χρονου ΕΠΟΠ που σκοτώθηκε από χειροβομβίδα