Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σπύρος Φωκάς - Ξεσπά η γυναίκα του - Ζούμε με αξιοπρέπεια, μην μας αναστατώνετε

Σπύρος Φωκάς – Ξεσπά η γυναίκα του – Ζούμε με αξιοπρέπεια, μην μας αναστατώνετε

Μία ανάρτηση που ξεχειλίζει θυμό έκανε στα social media η Λίλιαν Φωκά. Τι συνέβη;

Για «αναληθείς δημοσιεύσεις» που αναστατώνουν την οικογένειά τους, έκανε λόγο σε ανάρτησή της η σύζυγος του Σπύρου Φωκά, Λίλιαν.

Τα ρεπορτάζ θέλουν τον ηθοποιό να αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει.

«Με αξιοπρέπεια διαχειριζόμαστε τη ζωή μας έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση φίλων μας», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανάρτηση της συζύγου του Σπύρου Φωκά.

Αναλυτικά

«Με αφορμή αναπαραγωγή δημοσιευμάτων για την κατάσταση μας, θέλω να ενημερώσω ότι με αξιοπρέπεια διαχειριζόμαστε τη ζωή μας έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση φίλων μας, όσο βέβαια και τη βοήθεια του γενικού γραμματέα του πρωθυπουργού, κυρίου Γρηγόρη Δημητριάδη, όσο και του γενικού γραμματέα Πρόνοιας, Γιώργου Σταμάτη. Θα παρακαλούσα αυτό να γίνει σεβαστό από όλους και να μην αναστατώνουν τόσο εμένα, όσο και τον Σπύρο, με δημοσιεύσεις που είναι αναληθείς».

Η οικογένεια ζει σε κοντέινερ 40 τετραγωνικών

Ο ηθοποιός και η γυναίκα του ζουν στην Κόρινθο και το μοναδικό εισόδημα που υπάρχει είναι η τιμητική σύνταξή του, η οποία είναι 620 ευρώ.

Η κάμερα του «Happy Day» βρέθηκε στο σπίτι του και ο καλός φίλος του Σπύρου Φωκά, Θοδωρής Σεργιάδης, αναφέρθηκε στην καθημερινότητά του ηθοποιού.

«Από ότι είδατε, είναι μια σχεδόν βιομηχανική περιοχή και το σπίτι είναι στο πουθενά. Σπίτι σε εισαγωγικά, βέβαια, γιατί είναι ένα κοντέινερ 40 τετραγωνικών.

Μπαλκόνια δεν υπάρχουν, μέσα βρίσκεται ο Σπύρος Φωκάς και μπάζει χειμώνα καλοκαίρι. Tο μοναδικό εισόδημα που υπάρχει είναι η τιμητική σύνταξη που έχει, 620 ευρώ.

Τα φάρμακα που αγοράζει είναι της τάξης των 150 ευρώ τον μήνα μόνο για συμμετοχή. Στην ουσία βοηθάει ο έξω κόσμος για το φαγητό», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, σημειώσε ότι μετά την περιπέτεια με την υγεία του το καλοκαίρι «ο Σπύρος βρήκε στο ρολόι της ΔΕΗ ένα χαρτάκι πως του κόπηκε το ρεύμα. Το οποίο ρεύμα επανενώθηκε με παρέμβαση του Γιώργου Σταμάτη και του Γρηγόρη Δημητριάδη από το Μαξίμου».

Sports in

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Μάχη» τίτλου στο Ρέντη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί το Σάββατο (27/4, 19:30) την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στον 5ο τελικό της Α1, που θα κρίνει τον φετινό τίτλο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024