Σεισμός στην Κρήτη – Ισχυροί μετασεισμοί έντασης 3,7 και 4,5 Ρίχτερ
Μετά τον ισχυρότατο σεισμό των 5,8 Ρίχτερ, δύο ακόμη δονήσεις ταρακούνησαν την Κρήτη
Συνεχίζονται οι σεισμικές δονήσεις στην Κρήτη, μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,8 Ρίχτερ, που ταρακούνησε το νησί. Ο ισχυρότατος σεισμός σημειώθηκε στις 9:17 το πρωί και είχε επίκεντρο περιοχή 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Άρβης.
Σύμφωνα με τον Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, ακολούθησε δέκα λεπτά μετά, στις 9:27 το πρωί, σεισμική δόνηση 3,7 Ρίχτερ, με επίκεντρο την ίδια περιοχή, 22 χιλιόμετρα βόρεια-βορειοδυτικά της Άρβης και εστιακό βάθος 11,2 χιλιόμετρα.
Στις 9:37 εξάλλου, σημειώθηκε νέα ισχυρή δόνηση 4,5 Ρίχτερ, με το ίδιο επίκεντρο, 20 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Άρβης και εστιακό βάθος 13,4 χλμ.
- Συνταγές: Φακές σούπα
- Κρίσιμη η κατάσταση στη Χιλή από τις φονικές πυρκαγιές – Πολλοί νεκροί, δάση και ολόκληρες πόλεις έγιναν στάχτη
- Νέα 48ωρη απεργία από τους οδηγούς ταξί – Τα αιτήματά τους
- Ύπνος: Πόσο καλό μας κάνουν οι 8 ώρες κάθε βράδυ;
- Καιρός: Νεφώσεις με χιονόνερο, χιόνια και θυελλώδεις ανέμους- Περαιτέρω επιδείνωση από Τετάρτη
- Τέσσερα μέτρα για λιγότερα φάρμακα και στήριξη των γενοσήμων




