Σεισμός στην Κρήτη – Ισχυροί μετασεισμοί έντασης 3,7 και 4,5 Ρίχτερ
Μετά τον ισχυρότατο σεισμό των 5,8 Ρίχτερ, δύο ακόμη δονήσεις ταρακούνησαν την Κρήτη
Συνεχίζονται οι σεισμικές δονήσεις στην Κρήτη, μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,8 Ρίχτερ, που ταρακούνησε το νησί. Ο ισχυρότατος σεισμός σημειώθηκε στις 9:17 το πρωί και είχε επίκεντρο περιοχή 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Άρβης.
Σύμφωνα με τον Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, ακολούθησε δέκα λεπτά μετά, στις 9:27 το πρωί, σεισμική δόνηση 3,7 Ρίχτερ, με επίκεντρο την ίδια περιοχή, 22 χιλιόμετρα βόρεια-βορειοδυτικά της Άρβης και εστιακό βάθος 11,2 χιλιόμετρα.
Στις 9:37 εξάλλου, σημειώθηκε νέα ισχυρή δόνηση 4,5 Ρίχτερ, με το ίδιο επίκεντρο, 20 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Άρβης και εστιακό βάθος 13,4 χλμ.
- Γκρίφο: Ο Ιταλός με καριέρα μόνο στη Γερμανία, ονειρεύεται τη Serie A
- Καιρός: Χειμωνιάτικο σκηνικό με θυελλώδεις ανέμους έως 9 μποφόρ – Πού αναμένονται βροχοπτώσεις
- Από τα κόκκινα χαλιά στα χαρακώματα: Το 2000 Μέτρα μέχρι την Αντρίιβκα δεν είναι «μια προπαγανδιστική ταινία»
- «Πότε πέρασαν;»: Οι άνθρωποι που δυσκολεύονται να απολαύσουν τις γιορτές
- Ανδρέας Ξανθός: Ενισχύσαμε το ΕΣΥ εν μέσω μνημονίων – Σήμερα είτε πρέπει να πληρώσεις, είτε να βρεις μέσο
- «Στο Παρά Πέντε»: Η Τηλεόραση ως χρονοτόπιο μιας ξεχασμένης αθωότητας



