Ο Ράσταβατς «έβγαλε το καπέλο» στον Ολυμπιακό
Ο Μίλαν Ράσταβατς μίλησε για την ήττα από τον Ολυμπιακό και τόνισε ότι παρότι οι ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι, ο Αστέρας δεν είχε την απαραίτητη ενέργεια.
Ο Αστέρας Τρίπολης ηττήθηκε με 2-0 από τον Ολυμπιακό και μετά το τέλος του ματς ο Μίλαν Ράσταβατς αναφέρθηκε στο νέο αρνητικό αποτέλεσμα των Αρκάδων.
Ο τεχνικός της ομάδας της Τρίπολης τόνισε ότι η ομάδα του δεν είχε ενέργεια στο παιχνίδι, ενώ ξεκαθάρισε ότι ο Ολυμπιακός είναι απλά καλύτερη ομάδα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, ήταν μία καλύτερη ομάδα από εμάς σήμερα. Εμείς σκοράραμε αλλά δυστυχώς το γκολ δε μέτρησε.
Η ομάδα είχε σχέδιο αλλά αυτό που της έλειψε ήταν η ενέργεια. Είναι θετικό που μείναμε πιστοί στο πλάνο μας. Δείχνει ότι υπάρχει μία αγωνιστική πειθαρχία».
Για την έλλειψη των γκολ: «Αυτό είναι κάτι που σκεφτόμαστε. Το γκολ δεν είναι κάτι που θα έρθει με κάποιον άλλον τρόπο. Έχουμε το πλάνο μας και θα έρθει και το γκολ».
- Ατλέτικο Μαδρίτης – Άρσεναλ 1-1: Όλα θα κριθούν στο Λονδίνο (vid)
- Ρεάλ Μαδρίτης – Χάποελ Τελ Αβίβ 86-82: Οι Μαδριλένοι έκαναν το πρώτο βήμα, πλήγμα με Ταβάρες
- Ατλέτικο Μαδρίτης – Άρσεναλ: Τα γκολ των Γιόκερες και Άλβαρες με πέναλτι (vids)
- Μπιλμπάο – ΠΑΟΚ 89-74: Κατέρρευσε στο δεύτερο ημίχρονο ο «δικέφαλος» κι έχασε το τρόπαιο (vid)
- Το σχόλιο που ξεχώρισε από τα social media o Κόρι Τζόσεφ μετά το εξαιρετικό παιχνίδι του κόντρα στη Μονακό
- Τα πειράματα της ΚΕΔ με το VAR και ο «δάσκαλος» Ευαγγέλου
- Έντονη ανησυχία στη Ρεάλ: Ο Ταβάρες αποχώρησε για τα αποδυτήρια λόγω τραυματισμού (vid)
- LIVE: Ατλέτικο Μαδρίτης – Άρσεναλ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 30.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/tao-yuan-W-Fptl6DW0g-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442