Η ιστορία της διαγωνιζόμενης του τάλεντ σόου συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό

Η Σοφία Ισακίδου από την Αλεξανδρούπολη, ανέβηκε στη σκηνή του Voice με στόχο να «πείσει» τους coaches πως αξίζει μια θέση στην επόμενη φάση.

Η ιστορία της διαγωνιζόμενης του τάλεντ σόου συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό.

«Eίμαι μουσικός, μια καινούργια vocal coach και τραγουδίστρια. Μετά από δύο χρόνια δύσκολης καραντίνας, όπου έμεινα χωρίς δουλειά στο τραγούδι, αναγκάστηκα από εκεί που ζούσα μόνη μου και μπορούσα να κρατάω το σπίτι μου να γυρίσω στο πατρικό μου και να φτάσω σε σημείο να ζητήσω χρήματα από τον πατέρα μου μέχρι και να για να πληρώσω το κινητό μου» σημείωσε χαρακτηριστικά η Σοφία Ισακίδου. «Μέχρι που σκέφτηκα ότι δεν ήμουν αρκετά ικανή, μου πέρασαν πολύ άσχημες σκέψεις από το μυαλό μου και η χειρότερη αυτών ήταν να παρατήσω την ίδια την μουσική, το επάγγελμα μου. Έρχομαι στο Voice γιατί νομίζω ότι είναι το μεγαλύτερο στήριγμα μου αυτή την περίοδο».

«Προσπαθώ να αλλάξω τη ζωή μου, τα οικονομικά μου και να συνεχίσω το τραγούδι. Το να γυρίσει έστω και ένας coach είναι η μόνη μου επιλογή» είπε η 23χρονη Σοφία αλλά κανείς από τους coach στο Voice γύρισε την καρέκλα του.

Δείτε την εμφάνιση της Σοφία Ισακίδου

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr