Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Έστειλε μήνυμα ο Μπα για την συνέχεια

Έστειλε μήνυμα ο Μπα για την συνέχεια

Πολύ κοντά στο να βρει και πάλι το 100% της φόρμας του βρίσκεται ο Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος μίλησε εν όψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης.

Για την κατάσταση του και την πολύ κρίσιμη εβδομάδα που έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός, μίλησε ο Ουσεϊνού Μπα. Ο στόπερ των ερυθρολεύκων, ανέφερε πως δεν είναι στο 100% ακόμη, ενώ δήλωσε πως όλη η ομάδα προετοιμάζεται για τη μεγάλη εβδομάδα που ακολουθεί.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

Για την δύσκολη εβδομάδα: «Πρόκειται για μία εβδομάδα με τρία σημαντικά παιχνίδια, όλοι γνωρίζουν ότι τα αποτελέσματα είναι κρίσιμα. Προετοιμαζόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την ψυχολογία μας και τη φυσική κατάστασή μας».

Για τον τραυματισμό του το καλοκαίρι: «Πραγματικά ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι, έχω καταφέρει να το ξεπεράσω και να προσπαθήσω να βρω τον εαυτό μου, με τη βοήθεια του γιατρού μου, των προπονητών, του προέδρου και του κόσμου. Όλοι είναι δίπλα μου. Δεν έχω βρει το επίπεδο μου στο 100%, αλλά είναι κοντά και δουλεύω καθημερινά να το πετύχω».

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024