Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Big Brother - O Αντώνης Αλεξανδρίδης ζητά συγγνώμη για το εμετικό σχόλιο περί βιασμού

Big Brother – O Αντώνης Αλεξανδρίδης ζητά συγγνώμη για το εμετικό σχόλιο περί βιασμού

«Παίρνω όλο το μερίδιο της ευθύνης που μου αναλογεί, δεν είμαι βιαστής. Δεν περίμενα 32 χρόνια να βγω στην τηλεόραση για να πω ότι θέλω να κάνω αυτό το πράγμα» δήλωσε ο πρώην παίκτης του Big Brother, Αντώνης Αλεξανδρίδης

Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης είναι ο παίκτης του περσινού Big Brother ο οποίος είχε δημιουργήσει σάλο με το σχόλιό του περί βιασμού προκαλώντας αποχωρήσεις χορηγών από το ριάλιτι, καταγγελίες ακόμα και πολιτικές παρεμβάσεις.

«Με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό» ήταν η απαράδεκτη φράση του παίκτη που είχε προκαλέσει και την οργή του ΕΣΡ.

Ο ΣΚΑΪ και η παραγωγή του ριάλιτι είχαν τότε, έπειτα απ’ τη κατακραυγή που είχε προκληθεί, αποφασίσει την απομάκρυνση του παίκτη από το ριάλιτι.

Ένα χρόνο μετά την αδιανόητη ατάκα που ξεστόμισε στο Big Brother ο Αντώνης Αλεξανδρίδης ζητά συγγνώμη για τη δήλωσή του:

«Έχει περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, στο οποίο έχω κατασταλάξει, έχω σκεφτεί, έχω μείνει πολλές ώρες μόνος μου και μου δόθηκε τώρα η ευκαιρία να μιλήσω. Ήταν ένα πολύ δύσκολο χρονικό διάστημα, στο οποίο είχα πολύ bullying, επιθέσεις, κατακραυγή από τον κόσμο, το οποίο με σημάδεψε.

Παίρνω όλο το μερίδιο της ευθύνης που μου αναλογεί, δεν είμαι βιαστής. Δεν περίμενα 32 χρόνια να βγω στην τηλεόραση για να πω ότι θέλω να κάνω αυτό το πράγμα», είπε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης, μιλώντας στην εκπομπή OPEN Weekend.

Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης συνέχισε:

«Είναι κάτι που δεν λέγεται ούτε για πλάκα, συμφωνώ. Αυτό το γεγονός μου έχει στοιχήσει πάρα πολύ γιατί έχω και μια οικογένεια από πίσω μου, δεν είμαι μόνος μου. Άρα αυτό στιγματίζει και την οικογένειά μου. Με προβληματίζει ότι αν θελήσω να κάνω μια σχέση, θα έχω πάνω μου την ταμπέλα εξαιτίας ενός πράγματος που είπα. Εγώ το είπα και παίρνω την ευθύνη, αλλά δεν είμαι αυτή η ταμπέλα, αυτή ρετσινιά. Ζητώ συγγνώμη ξανά και ξανά σε όποιον άνθρωπο το άκουσε αυτό και αναστατώθηκε».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης:

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024