Στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της, η Κατερίνα Στικούδη έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα.
Άφησε παραπέρα τις φαρδιές μπλούζες και φόρμες και φόρεσε ένα υπερσέξι μωβ φόρεμα που τόνιζε την ολοστρόγγυλη κοιλίτσα της.
Η Κατερίνα Στικούδη συμφώνησε με τους ανθρώπους της παραγωγής να βρίσκεται σε μερικά από τα επόμενα σόου του J2US, ενώ στη συνέχεια θα αποχωρήσει προκειμένου να γεννήσει.
Η ίδια μάλιστα έχει τον δικό της ενεργό ρόλο στο green room: εκεί θα συναντά τους συμμετέχοντες λίγο μετά την εμφάνισή τους στη σκηνή.
Η Σάσα Σταμάτη στάθηκε αφορμή για να περάσει η Κατερίνα Στικούδη σε αποκαλύψεις.
Συγκεκριμένα η Σάσα, έχοντας ολοκληρώσει την εμφάνισή της με τον Θέμη Αδαμαντίδη και μην μπορώντας να αφήσει την ιδιότητα της δημοσιογράφου ούτε στιγμή, συνάντησε την Κατερίνα ρωτώντας αν το μωρό που περιμένει είναι τελικά αγοράκι.
Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως περιμένει όντως αγοράκι.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.