Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
ΔΕΗ – Επίθεση ΚΙΝΑΛ στη ΝΔ για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου

ΔΕΗ – Επίθεση ΚΙΝΑΛ στη ΝΔ για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου

Το ΚΙΝΑΛ με μια καυστική ανακοίνωση σχολιάζει την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου στη ΔΕΗ, ενώ καταφέρεται εναντίον του πρωθυπουργού.

Με «σκληρές» εκφράσεις αναφέρεται το ΚΙΝΑΛ στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΔΕΗ που ανακοινώθηκε χθες Πέμπτη. Η Χαριλάου Τρικούπη επιτίθεται κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη, την οποία κατηγορεί ότι παραδίδει τη ΔΕΗ στα ιδιωτικά συμφέροντα, ενώ οι τιμές της ενέργειας συνεχίζουν να παίρνουν την ανηφόρα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ

«Η Κυβέρνηση παραδίδει τη ΔΕΗ στα ιδιωτικά συμφέροντα, την ώρα που οι αυξήσεις στις τιμές της ενέργειας απειλούν τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις.

Στην αιφνιδιαστική αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΔΕΗ, δεν θα συμμετέχουν το ΤΑΙΠΕΔ και το Υπερταμείο, ανοίγοντας τον δρόμο για την εκχώρηση του βασικού πυλώνα του ενεργειακού μας συστήματος. Αφήνοντας απροστάτευτους τους πολίτες και την ελληνική οικονομία από τις συνέπειες των μεγάλων επιβαρύνσεων στο ηλεκτρικό ρεύμα.

Δεν πρόκειται για εξυγίανση, αλλά για μπίζνες της Κυβέρνησης Μητσοτάκη με τους εκλεκτούς της, εις βάρος των συμφερόντων του λαού μας».

Only in

Καταστροφικές δαπάνες υγείας στο 9% των νοικοκυριών

Χειρότερη υγεία, μεγαλύτερη θνησιμότητα και νοσηρότητα και δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας, προληπτικές εξετάσεις και φάρμακα διαπιστώνεται στις χαμηλότερες κοινωνικοοικονομικές τάξεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024