
Σμαράγδα Καλημούκου – «Η απώλεια της μητέρας μου μού άλλαξε όλη τη ζωή»
Η Σμαράγδα Καλημούκου μίλησε στην κάμερα του Πάμε Δανάη! αναφερόμενη μεταξύ άλλλων και στις πολύ δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν «έχασε» τη μητέρα της:
Στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη! μίλησε η ηθοποιός Σμαράγδα Καλημούκου, σε μια σπάνια τηλεοπτική της συνέντευξη.
Η τηλεοπτική «Λίζα» από το σίριαλ «Λατρεμένοι μου γείτονες», η οποία μίλησε στη Δέσποινα Καμπούρη και για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε όταν «έχασε» τη μητέρα της.
Έχουν περάσει 13 χρόνια από το “Λατρεμένοι μου γείτονες”. Πήγαινα σχολείο όταν γυριζόταν. Δεν είναι η δουλειά μου η υποκριτική, είμαι δασκάλα χορού», είπε η Σμαράγδα Καλημούκου, ενώ εξήγησε πως η ευκαιρία της δόθηκε αφού οι άνθρωποι της σειράς την είχαν δει στο So you think you can dance και της ζήτησαν να περάσει από casting: «Όταν με πήραν τηλέφωνο νόμιζα ότι μου έκαναν φάρσα».
Η Σμαράγδα Καλημούκου αναφέρθηκε και στις πολύ δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν «έχασε» τη μητέρα της: «Δυστυχώς έχασα τη μαμά μου, και αυτό μου άλλαξε τη ζωή. Η μαμά μου ήταν για εμένα τα πάντα. Μετά από αυτό ωρίμασα απότομα. Πλέον η μητέρα μου είναι ο φύλακας άγγελός μου.
Ήταν ξαφνικό. Δεν ήταν άρρωστη, ήταν κάτι που συνέβη ξαφνικά μια μέρα που πήγαινε στη δουλειά της. Είναι μια στιγμή που με έχει σημαδέψει. Κάναμε δωρεά οργάνων, οπότε κάποιοι άλλοι άνθρωποι πήραν ζωή μέσα από εκείνη και είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτό».
Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε στην κάμερα του Πάμε Δανάη! η Σμαράγδα Καλημούκου:
- Η Ρεάλ που θέλει να «δέσει» τον Βινίσιους και η «μαύρη λίστα» του Μουρίνιο
- O Σεθ Ρόγκεν αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίο η Αν Χάθαγουεϊ αποχώρησε από το «Knocked Up»
- Φοιτητικό επίδομα: Μέχρι πότε θα μείνει ανοιχτή η πλατφόρμα για την αίτηση
- Φλόριντα: Συγκλονίζει ο σύντροφος της 31χρονης που κατασπάραξε αλιγάτορας – «Αυτό ήταν το τελευταίο που μου είπε»
- Κρήτη: Αγνοείται 74χρονη στο Ηράκλειο – Έρευνες για τον εντοπισμό της με drone και εκπαιδευμένο σκύλο
- ΕΛΑΣ: Η Πολιτεία ζητά από τους δικηγόρους να συμπράξουν στο «κυνήγι κεφαλών» – Θα καταργήσουμε την ΚΥΑ για το άσυλο





