
Ρόδος – Αντιπαράθεση Γαϊτάνη – Σπίρτζη στο Twitter για τη νέα γυναικοκτονία
Ο Χρήστος Σπίρτζης ζήτησε να αλλάξει η πολιτική Μητσοτάκη αναφορικά με τις γυναικοκτονίες, προκαλώντας την αντίδραση του Τάσου Γαϊτάνη.
Αντιπαράθεση του Τάσου Γαϊτάνη με τον Χρήστο Σπίρτζη υπήρξε στο Twitter μετά το σχόλιο του δεύτερου για τη νέα γυναικοκτονία στη Ρόδο. Στο σχόλιο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τη γυναικοκτονία, απάντησε με αιχμηρό tweet ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης.
«Χυδαία απόπειρα εκμετάλλευσης από τον Χρ. Σπίρτζη μιας ανθρώπινης τραγωδίας. Δεν είναι η πρώτη φορά. O κατήφορος δεν έχει τέλος» σχολίασε, ειδικότερα, ο κ. Γαϊτάνης.
Η απάντηση Γαϊτάνη
Χυδαία απόπειρα εκμετάλλευσης απο τον @c_spirtzis μιας ανθρώπινης τραγωδίας. Δεν είναι η πρώτη φορά. O κατήφορος δεν έχει τέλος. #γυναικοκτονια
— Tasos Gaitanis (@tasosgaitanis) September 23, 2021
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σπίρτζης έγραψε σε ανάρτησή του για τη δολοφονία της Δώρας στη Ρόδο: «Μια ακόμη γυναίκα σκοτώθηκε … αφήνοντας την ανασφάλεια να περιδιαβαίνει τις ψυχές των συμπολιτών μας, σε όλη τη χώρα. Πόσες ακόμη πρέπει να θυσιαστούν για να αντιληφθούν ότι η πολιτική Μητσοτάκη πρέπει να αλλάξει;».
Η ανάρτηση Σπίρτζη στο Twitter
Μια ακόμη γυναίκα σκοτώθηκε … αφήνοντας την ανασφάλεια να περιδιαβαίνει τις ψυχές των συμπολιτών μας, σε όλη τη χώρα.
Πόσες ακόμη πρέπει να θυσιαστούν για να αντιληφθούν ότι η πολιτική Μητσοτάκη πρέπει να αλλάξει;
— Χρήστος Σπίρτζης (@c_spirtzis) September 22, 2021
- Στην Κόρινθο, την Τετάρτη 3 Ιουνίου, η κηδεία του Νίκου Ταγαρά
- Πέθανε στα 104 ο Γάλλος αντιστασιακός διανοούμενος Εντγκάρ Μορέν – «Η ανθρώπινη τρέλα είναι πηγή μίσους»
- Αταμάν: «Είμαστε έτοιμοι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα της Ελλάδας»
- Ακρίβεια και Πανελλαδικές «φρενάρουν» τα ταξίδια το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος
- Αμερικανικές απειλές, ξανά – Ο Χέγκσεθ λέει ότι οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να βομβαρδίσουν το Ιράν
- «Σε άριστη κατάσταση»: Ο Λευκός Οίκος δημοσίευσε αναφορά με τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων του Τραμπ