Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, Ανδρέας Ηλιάδης, έγραψε: «Πάμε Φώτη μας, όλη η Ελλάδα μαζί σου. Οι συμμαθητές σου όλοι λένε: Πάμε Φώτη».
Στη δημοσίευσή του, ανήρτησε και φωτογραφία από τον χώρο που είναι ο 6χρονος Φώτης δείχνοντας πως είναι γεμάτος ζωγραφιές από τους συμμαθητές του μικρού αγοριού που στέλνουν την αγάπη τους.
Δείτε την ανάρτηση στο facebook:
Τι έδειξε η μαγνητική τομογραφία εγκεφάλου
Χθες, το παιδί υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία εγκεφάλου για να διαπιστωθεί το εύρος της βλάβης που υπέστη μετά από το ατύχημα. Τα ευρήματα ήταν θετικά και αυτό επέτρεψε στους γιατρούς να προχωρήσουν σήμερα στο τρίτο και αποφασιστικότερο βήμα που είναι να βγει ο 6χρονος από την καταστολή.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα