Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός - Η απόφαση του Μαρτίνς για τον Βασίλη Σουρλή

Ολυμπιακός – Η απόφαση του Μαρτίνς για τον Βασίλη Σουρλή

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει συγκεκριμένα πράγματα στο μυαλό του για τον 18χρονο μέσο

Ο Βασίλης Σουρλής ενηλικιώθηκε. Και κυριολεκτικά και μεταφορικά. Στα 18 του πλέον, ο μέσος του Ολυμπιακού αποτελεί τακτικό μέλος του ρόστερ της πρώτης ομάδας των Πειραιωτών. Και στα προσεχώς είναι πολύ πιθανό να τον δούμε τακτικό κομμάτι των επιλογών του Πέδρο Μαρτίνς. Αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Σουρλής λογίζεται ως ισότιμο μέλος του ρόστερ. Έτσι τον αντιμετωπίζει ο προπονητής του και όλοι στο Ρέντη. Και γι’ αυτόν το λόγο δεν προκαλεί καμία έκπληξη η σκέψη του πορτογάλου τεχνικού να του δώσει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με την Ελαφρά Ταξιαρχία. Μπορεί όχι ως βασικό, αν και αυτό είναι μια ισχυρή πιθανότητα.

Ο Μαρτίνς δεν έχει αποφασίσει ακόμη ποια πρόσωπα θα χρησιμοποιήσει κόντρα στον Απόλλωνα. Δεν έχει κατασταλάξει σε 11άδα. Γι’ αυτό και κανείς δεν γνωρίζει τι πραγματικά σκέφτεται και πώς θέλει να παίξει σήμερα. Αλλά αυτό που επιβεβαιώνεται στην περίπτωση του Σουρλή είναι πως ο κόουτς έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τον τρόπο που αγωνίστηκε κόντρα στη Λαμία στο διάστημα που χρησιμοποιήθηκε. Και στην ουσία κέρδισε την επόμενη συμμετοχή του.

Μάλιστα, ο Μαρτίνς μίλησε και κατ’ ιδίαν με τον νεαρό αμυντικό μέσο στο Ρέντη, μαρτυρώντας τις προθέσεις και τις σκέψεις του. Βλέπετε ποτέ δε μιλάει σε κάποιον ποδοσφαιριστή χωρίς να έχει στο μυαλό του κάτι συγκεκριμένο για το αμέσως επόμενο παιχνίδι.

Έχει σημασία να υπενθυμίσουμε ότι ο Σουρλής έχει αγωνιστεί ήδη σε τρία παιχνίδια φέτος. Στα δύο του β’ προκριματικού γύρου του Champions League κόντρα στη Νέφτσι Μπακού και εναντίον της Λαμίας. Με τον Μαρτίνς να είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την εξέλιξη που παρουσιάζει.

Η συγκυρία της απουσίας του Εμβιλά, αλλά και της καταπόνησης του Ανδρέα Μπουχαλάκη με συνεχόμενα παιχνίδια σε Ολυμπιακό και Εθνική, όπως και το γεγονός ότι ο Σουρλής μπορεί να υπηρετήσει τη θέση του «κόφτη», δίνει την ευκαιρία στο τεχνικό επιτελείο των Ερυθρολεύκων να του δώσει την ευκαιρία να δείξει τι μπορεί να κάνει.

Την ευκαιρία να δείξει ότι μπορεί να μπει «σφήνα» σε μια γεμάτη μεσαία γραμμή, αποτελούμενη από Εμβιλά, Καμαρά, Μπουχαλάκη, Κούντε, Αγκιμπού Καμαρά.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024