Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτζώκας – «Να κάνουμε θόρυβο…»

Μπαρτζώκας – «Να κάνουμε θόρυβο…»

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε για την επιστροφή του Ολυμπιακού στην Basket League.

Στα σαλόνια της Basket League, μετά από δύο χρόνια, επιστρέφει ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του μεγάλου λιμανιού γυρίζει στη μεγάλη κατηγορία, έχοντας ως στόχο την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην εκδήλωση της Basket League για τη νέα σεζόν, μίλησε για την επιστροφή του Ολυμπιακού, με τον έμπειρο τεχνικό να τονίζει ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν δημιουργήσει μια ταλαντούχα ομάδα, στην οποία υπάρχουν παίκτες που έχουν εμπειρία, αλλά και παίκτες που έχουν ενθουσιασμό και μεγάλο κίνητρο. «Σαν νεοφώτιστοι θέλουμε να κάνουμε θόρυβο και αν είναι δυνατόν να είμαστε η πρώτη νεοφώτιστη ομάδα που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα», πρόσθεσε ο Ελληνας τεχνικός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η ομάδα μας λείπει δύο χρόνια από το πρωτάθλημα. Εγώ λείπω επτά χρόνια, οπότε με μεγάλη χαρά είδα πρόσωπα γνωστά και κυρίως τους προπονητές, τους συναδέλφους μου, οι οποίοι έχουν κάνει διαδρομή, είναι καταρτισμένοι και ταλαντούχοι.

Οπότε και για μένα προσωπικά είναι μεγάλη χαρά που ξανά γυρίζω εδώ. Είναι ευτυχής συγκυρία η επιστροφή στη λίγκα. Πρώτον, λόγο της παρουσίας του κόσμου, δεύτερον τα έσοδα των ομάδων είναι περισσότερα και έχει γίνει πολύ καλή δουλειά απ’ ότι βλέπω στη στελέχωση, όσον αφορά το επίπεδο των προπονητών και των παικτών.

Έχουμε μεγάλο σεβασμό για τη διοργάνωση. Σαν νεοφώτιστοι θέλουμε να κάνουμε θόρυβο και αν είναι δυνατόν να είμαστε η πρώτη νεοφώτιστη ομάδα που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα. Προφανώς κάθε κίνηση που κάνεις είναι στην κατεύθυνση του να γίνεις καλύτερος. Ξεκινάμε από διαφορετική αφετηρία.

Είμαστε πιο έτοιμοι να παίξουμε από νωρίς καλά και να είμαστε πιο σταθεροί κατά τη διάρκεια της σεζόν. Έχουμε ταλαντούχα ομάδα, κράμα παικτών με εμπειρία και παικτών με ενθουσιασμό και κίνητρο. Ένα πρώτο δείγμα έχετε δει από τα φιλικά και το παιχνίδι κυπέλλου. Η επίδραση του Σπανούλη ήταν πολύ σημαντική για το παιχνίδι της ομάδας τα τελευταία 11 χρόνια. Τώρα δεν υπάρχει στο ρόστερ, οπότε θα υπάρχει μία νέα φιλοσοφία και μία νέα κατεύθυνση».

Sports in

LIVE: Μπάγερν – Άρσεναλ

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπάγερν - Άρσεναλ για το Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024