
Κρήτη – Με θετικό τεστ κοροναϊού ήθελαν να ταξιδέψουν με το αεροπλάνο
Σε ξενοδοχείο καραντίνας οδηγήθηκε ένα ζευγάρι τουριστών στην Κρήτη, που επιχείρησε να ταξιδέψει ενώ είχε εργαστηριακό τεστ για τον κοροναϊό το οποίο ήταν θετικό
Πριν καν προλάβουν να περάσουν από τον έλεγχο του αεροδρομίου συνελήφθη ένα ζευγάρι τουριστών στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης».
Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, ένας Ισραηλινός τουρίστας που θέλησε να ταξιδέψει με τη σύζυγό του, είχε υποβληθεί σε εργαστηριακό τεστ covid – 19 το οποίο μάλιστα ήταν θετικό.
Παρ’όλα αυτά, τόσο εκείνος όσο και η σύζυγός του που θεωρείτο στενή επαφή επιβεβαιωμένου κρούσματος, προσπάθησαν να ταξιδέψουν αδιαφορώντας για τα πάντα, ωστόσο δεν τα κατάφεραν, φόρεσαν χειροπέδες και οδηγήθηκαν πίσω σε ξενοδοχείο καραντίνας.
- Νέες ταυτότητες: Μέχρι πότε πρέπει να εκδοθούν – Η διαδικασία και το κόστος
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ καλεί τους Αμερικάνους να προστατεύσουν τη χώρα από την «κομμουνιστική απειλή»
- Από τη μέση του Ατλαντικού, στην… κορυφή του κόσμου: Το Πράσινο Ακρωτήριο είναι η απόλυτη ποδοσφαιρική ιστορία του Μουντιάλ (vids, pics)
- Αλλάζουν οι αξίες μας όσο μεγαλώνουμε;
- Ανατροπή νταλίκας στην Εθνική Οδό Κορίνθου-Πατρών – Νεκρός ο 52χρονος οδηγός
- Θρίλερ στην Κατερίνη: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της – Πατημασιές με αίματα στον χώρο



