Η Φανή Μελεμενή είναι από την Εύβοια και παρόλο που σπουδάζει φωτογραφία, θέλει να συνεχίσει να κυνηγάει το όνειρό της που δεν είναι άλλο από το τραγούδι. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που επέλεξε το The Voice.
Η νεαρή τραγούδησε το Levitating, αποσπώντας ωστόσο μέτρια σχόλια για την ερμηνεία της από την Έλενα Παπαρίζου, που ισχυρίστηκε πως με το τραγούδι δεν αναδείχθηκε πάρα πολύ η φωνή της.
Όσο οι coaches εξηγούσαν το σκεπτικό τους και σχολίαζαν την εμφάνισή της, ξαφνικά ο Πάνος Μουζουράκης ξεκίνησε να χασμουριέται έντονα.
Ο Σάκης Ρουβάς ανέφερε στην Φανή ότι την ξεματιάζει, με τον Μουζουράκη να της απαντά ότι είναι πολύ κακό το μάτι κι ότι την «έφαγαν» οι υπόλοιποι coaches.
Μάλιστα ο Πάνος Μουζουράκης της είπε να κουνηθεί κι από την θέση της κι όταν ο Σάκης Ρουβάς κατάλαβε ότι δεν θυμάται ούτε το όνομά της, του είπε ότι το ξεμάτιασμά του δεν έχει κανένα απολύτως νόημα. Παρά το επίμονο ξεμάτιασμα του Μουζουράκη, η Φανή πήγε στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.