Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αφροδίτη Γραμμέλη - Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Συνεχίζεται η κόντρα τους

Αφροδίτη Γραμμέλη – Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Συνεχίζεται η κόντρα τους

Τι συμβαίνει ανάμεσα στη δημοσιογράφο και την παρουσιάστρια;

Τεταμένες είναι οι σχέσεις της Αφροδίτης Γραμμέλη και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, κάτι που είδαμε και στο χθεσινό Big Brother.

H παρουσιάστρια ήταν καλεσμένη στο live του Μεγάλου Αδερφού και κατά την είσοδό της στο πλατό δεν δίστασε να ρίξει τα «καρφιά» της προς την δημοσιογράφο, που πολλές φορές της έχει ασκήσει κριτική.

«Με έχετε στολίσει πολλές φορές», της είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Αφροδίτη Γραμμέλη απάντησε: «Σας βλέπω ήδη στολισμένη, οπότε όσα έχω γράψει για εσάς, τα έχετε φορέσει».

Στη σημερινή εκπομπή του «Όλα γκουντ» η δημοσιογράφος θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο για όσα έγιναν on air. Όπως τόνισε:

«Ήμουν τηλεκριτικός, δεν είμαι πια δεδομένου ότι πλέον συνεργάζομαι και με σταθμούς και εκπομπές. Δεν είναι δυνατό να κάνω κριτική όπως έκανα σε εφημερίδες αρκετά χρόνια.

Αυτό αποφάσισα να κάνω και δεν έχω να απολογηθώ και πουθενά γιατί σε λίγο θα κληθώ να απολογηθώ σε διάφορα δικαστήρια».

«Δεν αλλάζω ούτε μία λέξη από αυτά που έχω πει»

Στη συνέχεια σημείωσε: «Κάποιες κριτικές που έχω κάνει, έχω πει ότι οι άνθρωποι εξελίσσονται, και θεωρώ ότι αν ξανάκανα το σχόλιο μου θα είχε διαφορετική προσέγγιση».

«Υπάρχουν κάποιες κριτικές που δεν τις αλλάζω. Και θεωρώ ότι όπως έκρινα τότε κάποιους παρουσιαστές και παρουσιάστριες έχω την ίδια άποψη και σήμερα. Εχθές είχαμε καλεσμένη την κυρία Σπυροπούλου και τη σέβομαι», συμπλήρωσε.

Παράληλα, ανέφερε: «Δεν είμαι φίλη με την κυρία Σπυροπούλου. Έχω ασκήσει πολύ σκληρή κριτική στην κυρία Σπυροπούλου και έχω σχολιάσει και διάφορα κατά καιρούς που έχω υπάρξει».

«Δεν αλλάζω ούτε μία λέξη από αυτά που έχω πει και αυτά που έχω γράψει και αν η κυρία Σπυροπούλου θεωρεί ότι τη “στόλισα”, που εγώ δεν θα το χρησιμοποιούσα αυτό ποτέ γιατί δεν είχα αυτή την πρόθεση», κατέληξε.

Δείτε παρακάτω όσα έγιναν

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024