
Θεμιστοκλέους – Επτά στους 10 έχουν εμβολιαστεί – Το καλοκαίρι του 2022 θα είναι όπως τα παλιά
Αναφερόμενος στις δηλώσεις Σύψα ότι εώς τα Χριστούγεννα θα νοσήσουν όλα τα ανεμβολίαστα παιδιά, ο κ. Θεμιστοκλέους τόνισε ότι ο καθηγητής έχει δίκιο.
Σίγουρος ότι το καλοκαίρι του 2022 θα είναι όπως τα παλιά και θα έχει χτιστεί το τείχος ανοσίας εμφανίστηκε ο Μάριος Θεμιστοκλέους, Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας του Υπουργείου Υγείας.
«Την Δευτέρα θα εξειδικεύσουμε, τις ηλικιακές ομάδες για την γ΄ δόση και θα γίνει με MRnA εμβόλια. Τέλος τα εμβόλια Johnson & Johnson, και AstraZeneca». Συνολικά, όπως είπε, επτά στους δέκα συμπολίτες μας έχουν εμβολιαστεί. Αναφερόμενος στις δηλώσεις Σύψα ότι εώς τα Χριστούγεννα θα νοσήσουν όλα τα ανεμβολίαστα παιδιά, ο κ. Θεμιστοκλέους τόνισε μιλώντας στο OPEN ότι ο καθηγητής έχει δίκιο. «Ειδικά στις μεγάλες ηλικίες το να νοσήσει κάποιος από covid είναι πολύ επικίνδυνο από το να μην κάνει εμβόλιο».
Αυξάνονται τα ραντεβού των παιδιών
Σε ότι, αφορά τα μέτρα στην εστίαση είπε ότι κανένα μέτρο δεν είναι τέλειο, όμως σε κάθε περίπτωση η κυβέρνηση δεν συζητάει υποχρεωτικότητα σε άλλους κλάδους. «Τα μέτρα θα προσαρμοστούν ανάλογα με το πως θα κινηθεί η πανδημία. Θα δούμε στην πορεία, περισσότερο κόσμο να εμβολιάζεται». Ειδικά αυτή την περίοδο συνεχώς αυξάνονται τα ραντεβού των παιδιών. Τέλος σημείωσε ότι η σύγκριση στους θανάτους ανά χώρα, πρέπει να γίνεται συνολικά από αρχή πανδημίας.
- Πάσχα: Γεύματα αγάπης από τη Μητρόπολη Πειραιώς, τον Ολυμπιακό, τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Δήμο Πειραιά
- Λάζαρος Κυρίζογλου: «Χωρίς ισχυρούς Δήμους, δεν υπάρχει ισχυρή Ευρώπη»
- Ιράν: «Πρέπει να κηρύξει τη νίκη και να τερματίσει τον πόλεμο με δικούς του όρους», λέει πρώην ΥΠΕΞ της χώρας
- BHMAGAZINO – Easter Issue: Αυτή την Κυριακή με το ΒΗΜΑ
- Ο Μαουρίτσιο Κατελάν άνοιξε τηλεφωνική γραμμή για εξομολογήσεις των αμαρτιών μας
- Στη Βουλή οι δικογραφίες για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ2- Ποιους αφορά, ποια τα επόμενα βήματα

