
Κρήτη – Έτρεχαν στα χωράφια για να αποφύγουν τον έλεγχο
Ο λόγος για δύο νεαρούς φίλους οι οποίοι το βράδυ της Παρασκευής είχαν μεταβεί σε περιοχή του Οροπεδίου συμμετέχοντας σε γλέντι. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ακούγονταν πυροβολισμοί, οι αρχές ενημερώθηκαν και αστυνομικοί έσπευσαν για έλεγχο.
Πήγαν να γλεντήσουν στο Οροπέδιο Λασιθίου και κατέληξαν να τρέχουν στα χωράφια μέσα στη νύχτα για να γλυτώσουν τον αστυνομικό έλεγχο. Ο λόγος για δύο νεαρούς φίλους από το Ηράκλειο οι οποίοι το βράδυ της Παρασκευής είχαν μεταβεί σε περιοχή του Οροπεδίου συμμετέχοντας σε γλέντι. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ακούγονταν πυροβολισμοί, οι αρχές ενημερώθηκαν και αστυνομικοί έσπευσαν για έλεγχο.
Σύμφωνα με το cretalive, η στιγμή που οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ κατέφθαναν στον χώρο όπου διεξαγόταν το γλέντι οι δύο νεαροί άνδρες έφευγαν με το αυτοκίνητό τους. Στη θέα όμως των αστυνομικών, εγκατέλειψαν το όχημα και άρχισαν να τρέχουν στα χωράφια, μέσα στη νύχτα, προσπαθώντας να αποφύγουν την έρευνα που θα ακολουθούσε. Ο ένας από τους δύο συνελήφθη άμεσα, ενώ οι αστυνομικοί βρήκαν στο εγκαταλειμμένο όχημα των νεαρών αβολίδωτους κάλυκες.
Νωρίς το πρωί του Σαββάτου, ο δεύτερος νεαρός που είχε καταφέρει να ξεφύγει εμφανίστηκε στην Ασφάλεια Αγίου Νικολάου και παρέδωσε στους αστυνομικούς ένα πιστόλι κρότου.
- Και η Samsung στην κούρσα των έξυπνων γυαλιών ΑΙ
- Σε εξέλιξη η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ για τα εξοπλιστικά
- Πάτρα: Κυνηγούσε με την μηχανή την γυναίκα του για να την χτυπήσει
- Το Μουντιάλ κατέκτησε και την Αμερική: Ρεκόρ 63 εκατομμυρίων τηλεθεατών στον τελικό
- Δείτε live τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για τη Συνταγματική Αναθεώρηση
- Η Ουκρανία επιτέθηκε στη Ρωσία και στην προσαρτημένη Κριμαία – Δύο νεκροί, πέντε τραυματίες




