
Κρήτη – 50χρονη λήστεψε 90χρονο – Τον απείλησε με μαχαίρι
Η ληστεία έγινε στα δημόσια ουρητήρια στα Χανιά.
Μια 50χρονη γυναίκα συνελήφθη την Παρασκευή στα Χανιά αφού κατηγορείται για ληστεία. Στη συγκεκριμένη γυναίκα χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων.
Η γυναίκα λίγο πριν τη σύλληψή της είχε αφαιρέσει με την απειλή μαχαιριού από έναν 90χρονο Χανιώτη, το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ και κόσμημα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ekriti.gr, η ληστεία έγινε στα δημόσια ουρητήρια των Χανίων.
Βρέθηκε πάνω της το μαχαίρι
Η γυναίκα εντοπίστηκε άμεσα και συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, ενώ στην κατοχή της βρέθηκε και κατασχέθηκε το εν λόγω μαχαίρι. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ η συλληφθείσα με τη σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.
- Ο ΠΟΥ κήρυξε το ξέσπασμα του Έμπολα σε Κονγκό και Ουγκάντα ως «παγκόσμια κατάσταση έκτακτης ανάγκης»
- Καναδός βρέθηκε θετικός στον χανταϊό, σύμφωνα με αξιωματούχους της Βρετανικής Κολομβίας
- Κλιμάκωση των κυβερνοεπιθέσεων τον Απρίλιο 2026
- Τουλάχιστον 57 συλλήψεις στη Βολιβία έπειτα από συγκρούσεις διαδηλωτών με αστυνομικούς στην πρωτεύουσα Λα Παζ
- Νέα βίντεο στην δημοσιότητα από τη σφοδρή σύγκρουση τρένου με λεωφορείο στην Ταϊλάνδη
- Η κυβέρνηση της Ντέλσι Ροντρίγκες εκδίδει τον Άλεξ Σαάμπ για να δικαστεί στις ΗΠΑ

