
Οπαδοί της Σίτι κατά Γκουαρντιόλα – «Αν θέλει, ας αγοράσει εισιτήρια για τον κόσμο με το μισθό του»
Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι στράφηκαν κατά του καταλανού προπονητή
Εμφύλιος πολέμος έχει ξεσπάσει στη Μάντσεστερ Σίτι.
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα, μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στη Λιψία για το Champions League, αναφέρθηκε στη μη ικανοποιητική προσέλευση οπαδών, τονίζοντας ότι θα ήθελε να δει περισσότερο κόσμο στο προσεχές παιχνίδι των Πολιτών κόντρα στη Σάουθαμπτον για το πρωτάθλημα.
Η τοποθέτησή του αυτή δεν έμεινε ασχολίαστη από τους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι διά στόματος του γενικού γραμματέα του επίσημου συνδέσμου, Κέβιν Πάρκερ, εξέφρασαν την απογοήτευσή τους.
Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Πάρκερ:
«Αν ο Πεπ, που παίρνει 300.000 λίρες την εβδομάδα, έδινε όλα αυτά τα χρήματα στον κόσμο για να πάρει εισιτήρια, τότε το γήπεδο θα ήταν γεμάτο. Θα μπορούσε να το κάνει, αν θέλει να είναι γεμάτες οι εξέδρες.Νομίζει ότι ο κόσμος ξαφνικά θα έρθει στο γήπεδο, επειδή είπε αυτό που είπε. Θα έπρεπε να ξέρει ότι αυτό θα λειτουργήσει αρνητικά. Ήταν τροφή για τους αντίπαλους οπαδούς, ώστε να συνεχίσουν αυτό το Empty-had».
- Η Μαντόνα επιστρέφει στο Coachella 20 χρόνια μετά: Εμφάνιση- έκπληξη με Σαμπρίνα Κάρπεντερ
- Βουλγαρία: Άνοιξαν οι κάλπες για τις βουλευτικές εκλογές
- Πώς οι Simpsons εξελίχθηκαν σε τηλεοπτικό φαινόμενο που διαμόρφωσε την παγκόσμια κουλτούρα και οικονομία
- Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη στο ΣΕΦ – «Τελικός» παραμονής στη Γλυφάδα
- Athens Throws Open Its Doors on World Heritage Day
- Ψηφιακό δελτίο αποστολής: Πότε απαιτείται η έκδοσή του – Οδηγός για επιχειρήσεις και επαγγελματίες


