Ο 55χρονος σήμερα ηθοποιός λέγεται ότι είχε συμπάθειες, αλλά άλλοι συντελεστές της σειράς αναφέρoυν ότι «τρομοκρατούσε» άλλους συντελεστές στα γυρίσματα.


Όπως θυμούνται: «Είχε αυτό το ‘μοχλό πίεσης στο πλατό όπου ήξερε ότι μπορούσε να σταματήσει την παραγωγή και να τρομάξει τους ανθρώπους». «Υπήρχαν ζητήματα ανθρώπινου δυναμικού. Δεν ήταν σεξουαλικό σε καμία περίπτωση. Είχε τρομοκρατήσει το σετ» είπε ο εκτελεστικός παραγωγός Τζέιμς Πάριοτ.

«Ορισμένα μέλη της διανομής είχαν μαζί του κάθε είδους Διαταραχή Μετατραυματικού Στρες (ΔΜΣ)» υποστήριξε.

Αυτή η ένταση είχε αντίκτυπο στη σχέση του με την τηλεοπτική σύζυγό του Έλεν Πομπέο, η «απογοητεύτηκε με τον Πάτρικ» και «θύμωσε που δεν δούλευε τόσο πολύ».

Ο Πάτρικ φαίνεται να παραπονιόταν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για τις πολλές ώρες εργασίες. Ωστόσο, η Πομπέο έβρισκε τη στάση του άδικη, καθώς αρκετές φορές είχε διπλάσιες σκηνές από τον ίδιο.

«Το δίκτυο και το στούντιο κατέβηκαν (στα σετ) και είχαμε συνεδριάσεις μαζί τους. Νομίζω ότι μόλις είχε βαρεθεί το σόου. Δεν του άρεσε η ταλαιπωρία να έρχεται κάθε μέρα και να εργάζεται. Αυτός και η Σόντα ήταν στα μαχαίρια».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο