
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Σε ποια εκπομπή «εισβάλει» η παρουσιάστρια;
Για ποια εκπομπή δέχτηκε πρόταση η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Όλα είναι έτοιμα για το τρίτο live του Big Brother και στο κανάλι του Φαλήρου προσπαθούν, με κάθε τρόπο, να δελεάσουν το τηλεοπτικό κοινό για να γίνει το σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού» η αγαπημένη του συνήθεια στο ζάπινγκ.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Okmag.gr, ενώ απόψε οι παίκτες του ριάλιτι θα έρθουν αντιμέτωποι με την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού για αποχώρηση -μετά από μια εβδομάδα με έντονο παρασκήνιο– στο πλατό του live, εκτός απροόπτου, θα εισβάλει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Αξίζει να σημειωθεί ότι το όνομά της είχε ακουστεί για την παρουσίασή του πριν να κλείσουν ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα.
Η παρουσιάστρια, που διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της τόσο σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο, δέχτηκε πρόταση να βρεθεί καλεσμένη στο τρίτο live. Η εκπομπή της, «Κάτι Ξαναψήνεται» φαίνεται πως κεντρίζει μέρα με τη μέρα το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού στους πίνακες τηλεθέασης, με την παρουσιάστρια να είναι ιδιαίτερα χαρούμενη για αυτό.
Έτσι, απόψε, στην παρέα των παρουσιαστών του Big Brother θα βρεθεί, αν όλα πάνε καλά, η «Queen Ντίνα», όπως αγάπησε το κοινό κατά την συμμετοχή της στο Survivor, που αποτέλεσε την «κολυμβήθρα του Σιλωάμ» για την παρουσιάστρια και την μέχρι τότε καριέρα της στην τηλεόραση. Οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ γνωρίζουν καλά πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει όλα τα εφόδια για να προκαλέσει την τηλεοπτική περιέργεια στους τηλεθεατές καθώς εκτός των άλλων είναι και μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσιάστριες που διαθέτει το κανάλι του Φαλήρου.
- Έδεσσα: Σύλληψη για τηλεφωνικές απάτες σε βάρος ηλικιωμένων γυναικών – Απέσπασαν χρυσές λίρες και κοσμήματα
- Κρήτη: Στη φυλακή η μητέρα και σύντροφος για την κακοποίηση της 3χρονης
- Ατλέτικο Μαδρίτης: Ο Ρέιντερς στο προσκήνιο καθώς απομακρύνεται ο Μπερνάρντο Σίλβα
- Πανελλαδικές 2026: «Περιμέναμε να πέσει τεχνητή νοημοσύνη» – Πώς σχολιάζουν οι υποψήφιοι τα θέματα στα ΕΠΑΛ
- Μαρία Ηλιάκη: Ετοιμάζεται να υιοθετήσει παιδί;
- Τσουκαλάς: Η στέγαση είναι δικαίωμα και όχι προνόμιο των λίγων – Η κυβέρνηση επιμένει σε λάθος λύσεις