
Καιρός – Στους 34 με 36 βαθμούς Κελσίου οι μέγιστες θερμοκρασίες σήμερα
Οι θερμοκρασίες που αναμένονται στην χώρα μας το μεσημέρι της Παρασκευής
Μικρή περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας καταγράφεται σήμερα, Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.
Η μέγιστη τιμή της θερμοκρασίας αναμένεται να φτάσει τους 34-36 βαθμούς Κελσίου στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, τους 30-33 βαθμούς Κελσίου στα δυτικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα ενώ στα νησιωτικά τμήματα η θερμοκρασία δεν αναμένεται να ξεπεράσει τους 30 βαθμούς Κελσίου.
Στον χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζονται οι θερμοκρασίες που αναμένονται στην χώρα μας το μεσημέρι της Παρασκευής 17 Σεπτεμβρίου.
Η πρόγνωση του καιρού για το Σάββατο
Μικρή περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας, τοπικά αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα για τοπικές βροχές και καταιγιδες στα κεντρικά και βόρεια. Άνεμοι δυτικών-βορειοδυτικών διευθύνσεων έως 5-6 μποφόρ.
Πιο αναλυτικά, το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021 αναμένονται τοπικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα για τοπικές βροχές και καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια τμήματα της χώρας.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 14 έως 30 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 12 έως 38, στην Ήπειρο από 12 έως 33 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 15 έως 37, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 15 έως 38, στα νησιά του Ιονίου από 15 έως 33 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 13 έως 31-34 ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 34-35 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές-βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ και Ιόνιο απο δυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις με μικρή πιθανότητα τοπικών βροχών στα βορειότερα τμήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ κυρίως στα δυτικότερα τμήματα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 37 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 18 έως 31 βαθμούς.
- Ρούμπιο: Πρότεινε «νέα σχέση» του λαού της Κούβας με τις ΗΠΑ – Επίθεση στην κυβέρνηση της νησιωτικής χώρας
- Ρόδος: Θρήνος στην κηδεία μητέρας και κόρης που έχασαν τη ζωή τους στο φρικτό δυστύχημα
- Πώς συνέβη η τραγωδία στο Δαφνί – Δράστης και θύμα ήταν στο ίδιο θάλαμο από την Παρασκευή
- Έρχονται εξελίξεις με Αταμάν στον Παναθηναϊκό
- Η γη της ελιάς: Αποκαλύψεις, εντάσεις και ανατροπές
- ΚΚΕ για την οσμή αερίου: Στην «Ελλάδα του 2030», 24 ώρες μετά, εξακολουθεί να μην υπάρχει σαφής απάντηση


