Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πολύτιμος βαθμός για τη Βόλφσμπουργκ (0-0)

Πολύτιμος βαθμός για τη Βόλφσμπουργκ (0-0)

Η Βόλφσμπουργκ παρότι έπαιζε από το 63’ με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Μπρουκς, κράτησε το μηδέν και επιστρέφει στη Γερμανία με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Χωρίς σκορ έληξε το παιχνίδι στην Γαλλία ανάμεσα στην Λιλ και την Βόλσφμπουργκ, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0, για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και είδαν να τους ακυρώνεται γκολ στο 48’. Οι Γερμανοί, παρά το σφυροκόπημα που δέχθηκαν και το γεγονός ότι από το 63’ έπαιζαν με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Μπρουκς, άντεξαν μέχρι το τέλος και πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η Λιλ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και απείλησε στο 8’ με τον Ικονέ, ενώ στο 13’ και στο 21’ είχε δύο καλές ευκαιρίες με τον Γιλμάζ. Στο 35’ οι γηπεδούχοι βρέθηκαν και πάλι κοντά στο γκολ, αλλά ο Γκόμες δεν κατάφερε να βρει στόχο. Ετσι, το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 0-0. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ανέβασαν την πίεσή τους και στο 48ο λεπτό σκόραραν με τον Ντέιβιντ, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Στο 54’ ο Γκόμες βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Βόλσφμπουργκ, αλλά αστόχησε.

Στο 63’ οι Γερμανοί έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Μπρουκς με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με τον Φαν Μπόμελ να κάνει μαζεμένες αλλαγές και να γυρίζει την ομάδα του ακόμα πιο πίσω. Στο 69’ ο Καστέλς είπε «όχι» στον Γιλμάζ, που προσπάθησε να σκοράρει με κεφαλιά, όπως και στο 80’ στο σουτ που έκανε ο Τούρκος επιθετικός.

Στις καθυστερήσεις ο Αντρέ βρέθηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή αλλά δεν σημάδεψε εστία. Στο 90+2’ και 90+3’ οι γηπεδούχοι απείλησαν με τους Ονάνα και Φοντέ, με τον Καστέλς στην πρώτη περίπτωση να αποκρούει, ενώ στη δεύτερη η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα Ντάνι Μάκελι έδωσε πέναλτι υπέρ της Λιλ σε μαρκάρισμα του Γκιλαβογκί πάνω στον Ονάνα, αλλά μετά από χρήση VAR το πέναλτι ακυρώθηκε και δόθηκε φάουλ εκτός περιοχής. Ο Γιλμάζ το εκτέλεσε, έστειλε την μπάλα στο τείχος και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τις δύο ομάδες στην ισοπαλία (0-0).

ΛΙΛ: Γκρμπιτς, Τσελίκ, Φοντέ, Μπότμαν, Ρεϊνίλντο, Ντέιβιντ, Αντρέ, Σέκα(83′ Ονάνα), Ικονέ(74′ Λίχατζι), Γκόμες(74′ Γιαζιτσί), Μπουράκ Γιλμάζ

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Καστέλς, Ρουσιγιόν(83′ Γκέρχαρντ), Μπρουκς, Λακρουά, Εμπαμπού, Άρνολντ, Γκιλαβογκί, Φίλιπ(66′ Μπορνό), Μπακού(61′ Λουκεμπάκιο) , Στέφεν(61′ Βάλντσμιντ), Βέγκχορστ(66′ Ενμεντσά)

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024