Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βορίδης - Μεγαλύτερος φέτος κατά 20% ο αριθμός των σχολικών καθαριστριών

Βορίδης – Μεγαλύτερος φέτος κατά 20% ο αριθμός των σχολικών καθαριστριών

Ο υπουργός Εσωτερικών σημείωσε ότι θα υπάρχει μεγαλύτερος αριθμός καθαριστριών πλήρους απασχόλησης και μεγαλύτερος αριθμός μερικής απασχόλησης από τον περσινό. Νωρίτερα, ο κ. Ζαχαριάδης είχε ζητήσει από τον υπουργό Εσωτερικών να λάβει έκτακτα μέτρα για την καθαριότητα των σχολείων λόγω κοροναϊού

Μεγαλύτερος κατά 20% θα είναι φέτος ο αριθμός των σχολικών καθαριστριών, σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη.

Μεγαλύτερος αριθμός πλήρους και μερικής απασχόλησης

Απαντώντας στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Ζαχαριάδη, στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου για τα ζώα συντροφιάς, στην ολομέλεια της Βουλής, ο κ. Βορίδης είπε ότι σε αντίθεση με την πρόβλεψη της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι θα υπάρχουν λιγότερες καθαρίστριες και με μικρότερους μισθούς, το αποτέλεσμα είναι ότι φέτος θα έχουμε κατά 20% περισσότερες καθαρίστριες.

Ο υπουργός Εσωτερικών σημείωσε ότι θα υπάρχει μεγαλύτερος αριθμός καθαριστριών πλήρους απασχόλησης και μεγαλύτερος αριθμός μερικής απασχόλησης από τον περσινό. Νωρίτερα, ο κ. Ζαχαριάδης είχε ζητήσει από τον υπουργό Εσωτερικών να λάβει έκτακτα μέτρα για την καθαριότητα των σχολείων λόγω κοροναϊού, μιας και -όπως είπε- η υπουργός Παιδείας δεν μερίμνησε για περισσότερες αίθουσες.

Αναφερόμενος στα σχετικά κονδύλια, ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης είπε ότι επί ΣΥΡΙΖΑ είχαν δοθεί 55 εκατ. ευρώ, και ότι επί ΝΔ δίδονται 87 εκατ. ευρώ.

«Και επειδή λέτε ότι δεν φτάνουν, εμείς διαμορφώσαμε ένα θεσμικό πλαίσιο, ώστε με τη συνεργασία των δήμων, να καλύπτονται οι ανάγκες εκεί που δεν φτάνουν (σ.σ. τα χρήματα)» σημείωσε ο κ. Βορίδης.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024