Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πήλιο - Γιατί ο ψαράς που βρήκε νεκρό αγνοούμενο ψαροντουφεκά… τον ξαναπέταξε στη θάλασσα

Πήλιο – Γιατί ο ψαράς που βρήκε νεκρό αγνοούμενο ψαροντουφεκά… τον ξαναπέταξε στη θάλασσα

Ο 52χρονος συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής, στην παραλία «Μελανή» Πηλίου Νομού Μαγνησίας, από λιμενικούς για «μη ανακοίνωση ανεύρεσης νεκρού», σύμφωνα με το άρθρο 181 του Π.Κ. – Νόμος 4619/2019.

Σοκαρισμένος δηλώνει ο ψαράς, ο οποίος βρήκε στα δίχτυα του το πτώμα ενός 74χρονου ψαροντουφεκά, ωστόσο το πέταξε ξανά μέσα στη θάλασσα, ανοιχτά του Πηλίου.

Ο 52χρονος συνελήφθη μάλιστα το βράδυ της Κυριακής, στην παραλία «Μελανή» Πηλίου Νομού Μαγνησίας, από λιμενικούς για «μη ανακοίνωση ανεύρεσης νεκρού», σύμφωνα με το άρθρο 181 του Π.Κ. – Νόμος 4619/2019.

Ισχυρίστηκε, δε, ότι «βίωσε κάτι ιδιαίτερα δύσκολο» και πέταξε ξανά το πτώμα στη θάλασσα, γιατί «τρόμαξε και σοκαρίστηκε», ενώ μετά την κατάθεσή του αφέθηκε ελεύθερος.

Μιλώντας επίσης στο «TheNewspaper» έκανε λόγο για απερίγραπτο σοκ που υπέστη.

«Πήγα να σηκώσω τα δίχτυα, φτάνω στο σημείο και είδα το θέαμα από κάτω. Ήταν μεγάλο το σοκ μου. Απερίγραπτο. Ήμουν όλο το καλοκαίρι πιεσμένος γιατί έχασα τον αδερφό μου και ψυχολογικά δεν ήμουν καλά. Τέλος Αυγούστου σώθηκα από άγιο σε τροχαίο ατύχημα και τώρα συνέβη αυτό. Μεγάλο το σοκ γι’ αυτό αντέδρασα έτσι», εξομολογήθηκε.

Καταλήγοντας, κατέστησε σαφές πως δεν ήθελε να αποκρύψει τίποτα από τις Αρχές, αλλά και πως δεν ισχύει ότι τον ανέβασε στη βάρκα του και τον ξαναπέταξε. «Τρελάθηκα, δεν ήξερα τι να κάνω», είπε.

Ποιος ήταν ο 74χρονος ψαροντουφεκάς

Ο 74χρονος ήταν κάτοικος Αγριάς Βόλου, συνταξιούχος τραπεζικός, παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών. Το Σάββατο είπε στους δικούς του ότι θα πήγαινε στο εξοχικό τους στην Αργαλαστή, ωστόσο από το απόγευμα δεν έδωσε σημεία ζωής.

Ο γιος του πήγε έτσι στην περιοχή για να τον αναζητήσει, ενώ ενημέρωσε το Αστυνομικό Τμήμα Νοτίου Πηλίου. Στις 03:00 τα ξημερώματα της Κυριακής εντόπισε το αυτοκίνητό του στην παραλία της Μελανής, με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί και το Λιμεναρχείο. Στην περιοχή έπλευσαν άμεσα δύο σκάφη από τη Σκιάθο και τον Βόλο, που έκαναν έρευνες με προβολείς, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα magnesianews.gr, στο σημείο αργότερα κατέπλευσε και ένα περιπολικό με ιδιώτη δύτη, ωστόσο το περιπολικό του Λιμενικού που έκανε έρευνες από ξηράς ήταν αυτό που εντόπισε τελικά το πτώμα του κοντά σε βράχο, σε απόσταση πέντε μέτρων από την ακτή.

Ο ιδιώτης δύτης τον ανέσυρε στην ακτή, διαπιστώνοντας ότι το πόδι του είχε πιαστεί σε δίχτυα και για τον λόγο αυτόν πιθανότατα δεν κατάφερε να βγει στην επιφάνεια έγκαιρα…

Σημειώνεται, τέλος, ότι ο ηλικιωμένος δεν είχε σημαδούρα, κάτι που δυσκόλεψε τις έρευνες.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024