
Κοζάνη- Ένοχοι οι ιδιοκτήτες ροτβάιλερ για τον θάνατο του 5χρονου Στάθη
Το Πάσχα του 2016 ο 5χρονος Στάθης τραυματίστηκε θανάσιμα από ροτβάιλερ
Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κοζάνης έκρινε ένοχους τους δύο κατηγορούμενους για τη φονική επίθεση των ροτβάιλερ, που στοίχισε τη ζωή του 5χρονου Στάθη.
Το δικαστήριο επέβαλε πενταετή ποινή σε κάθε έναν από τους δύο ιδιοκτήτες των σκύλων, μετατρέψιμη προς 20 ευρώ την ημέρα, όπως αναφέρει το kozanimedia.
Παράλληλα, τους επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση κάθε 1η και 15η στο αστυνομικό τμήμα, καθώς και απαγόρευση απόκτησης άλλου σκύλου.
Στο σπίτι των κατηγορουμένων η επίθεση
Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή του Πάσχα του 2016, όταν η μητέρα με το ανήλικο παιδί επισκέφθηκε το σπίτι των κατηγορουμένων.
Σε ανύποπτο χρόνο, ο 5χρονος Στάθης ξέφυγε της προσοχής όλων και δέχτηκε τη δολοφονική επίθεση από τα ροτβάιλερ.
- Κανονικά θα πραγματοποιηθεί το φιλικό Ελλάδα – Ιταλία – Η σύνθεση των Ιταλών
- «Έξι χρόνια μετά, διαλέγω ακόμα τη ζωή»: Συγκινεί η Ιωάννα Παλιοσπύρου – Η ανάρτησή της
- Κιμ Καρντάσιαν: 90 κιλά κοκαΐνη μετέφερε φορτηγό του brand της, Skims
- Final Four: Απαγόρευση συναθροίσεων και μοτοπορειών στο κέντρο της Αθήνας
- Τελικός Europa League 2026 – Το είδαμε κι αυτό, οπαδοί της Άστον Βίλα έκλεψαν ντελιβερά! (vid)
- Στέλεχος Φενέρμπαχτσε: «Θα έχουμε πάνω από τέσσερις χιλιάδες οπαδούς στην Αθήνα»
