Χρήστος Λούλης – Πώς σχολίασε τις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη;
Καλεσμένος στην εκπομπή “Το Πρωινό” βρέθηκε σήμερα Τετάρτη ο Χρήστος Λούλης.
Στο «Πρωινό” του ΑΝΤ1 βρέθηκε ο Χρήστος Λούλης το πρωί της Τετάρτης. Μιλώντας στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τα προσωπικά κι επαγγελματικά του σχέδια, για το #metoo και τις πρόσφατες δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που ξεσήκωσαν αντιδράσεις.
«Όλοι βγαίνουμε και λέμε πάρα πολλά πράγματα και μπορεί να κάνουμε και κάποιο λάθος. Εγώ δεν πιστεύω ότι δεν αναγνωρίζει η ίδια την βαρύτητα των καταγγελιών και των κατηγοριών.
Αν ευσταθούν όλα αυτά για τα οποία κατηγορείται ο Πέτρος Φιλιππίδης, σίγουρα δεν είναι ένδειξη δύναμης, είναι ένδειξη αδυναμίας. Από την άλλη, δεν είναι ωραίο να μένεις στη λέξη αδυναμία όταν αυτός κάνει κακό σε άλλους ανθρώπους. Αδυναμία είναι να μπλέξεις με τον τζόγο, τα ναρκωτικά, κάνεις κακό στον εαυτό σου. Όταν κάνεις με την θέλησή σου κακό σε άλλους, φεύγει από τα όρια της αδυναμίας. Δε νομίζω ότι η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ήθελε να απαξιώσει το άλλο κομμάτι», είπε ο Χρήστος Λούλης.
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
- Σάρωσε τη χώρα η φονική κακοκαιρία: Δύο νεκροί, πλημμύρες, παγίδες θανάτου δρόμοι στην Αττική
- Άσε τους influencers να λένε – Μύθοι και αλήθειες για το τρέξιμο
- Κατολίσθηση σε κάμπινγκ στη Νέα Ζηλανδία – Αρκετοί αγνοούμενοι
- Φορολογικές δηλώσεις: Ποιες παροχές και επιδόματα δεν φορολογούνται – Όσα πρέπει να ξέρετε
- Allianz: Ο κόσμος χωρίς το ΝΑΤΟ – Εξετάζοντας τις πιθανότητες



