Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Τσέλσι ψάχνει τον οπαδό που έβρισε τον ΜακΓκιν

Η Τσέλσι ψάχνει τον οπαδό που έβρισε τον ΜακΓκιν

Η Τσέλσι ανακοίνωσε πως εργάζεται για τον εντοπισμό του οπαδού που έβρισε τον Τζον ΜακΓκιν, κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Άστον Βίλα.

Η Τσέλσι καταδίκασε τη Δευτέρα (13/09) τις ύβρεις προς τον μεσοεπιθετικό της Άστον Βίλα, Τζον ΜακΓκιν, κατά τη διάρκεια του σαββατιάτικου (11/09) αγώνα των δύο ομάδων στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για το πρωτάθλημα της Premier League κι ανέφερε πως θα προβεί «…σε κάθε δυνατή δράση» εναντίον του οπαδού που συμπεριφέρθηκε κατ’ αυτόν τον τρόπο.

Ο σύλλογος του δυτικού Λονδίνου επισήμανε πως έχει πλήρη εικόνα για το βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο ακούγεται ένας οπαδός του να χρησιμοποιεί υβριστική γλώσσα προς τον Σκωτσέζο διεθνή, την ώρα που εκτελούσε κόρνερ μπροστά στους οπαδούς της Τσέλσι.

«Η Τσέλσι θεωρεί εντελώς απαράδεκτη κάθε μορφή διακριτικής συμπεριφοράς και καταδικάζουμε τη γλώσσα που χρησιμοποιήθηκε», ανέφερε ο σύλλογος σε ανακοίνωσή του, προσθέτοντας πως «…το κλαμπ εργάζεται για τον εντοπισμό του ατόμου που εμπλέκεται σε αυτό και θα προβεί σε κάθε δυνατή ενέργεια εναντίον του».

Από την πλευρά της η Άστον Βίλα επαίνεσε την Τσέλσι για τη «…γρήγορη κι αποφασιστική δράση» ξεκινώντας έρευνα για το περιστατικό. «Και οι δύο σύλλογοι έχουν μηδενική ανοχή στη μάστιγα των διακρίσεων σε οποιαδήποτε μορφή, όταν εμφανίζεται στα στάδιά μας» ανέφερε με τη σειρά της η ομάδα του Μπέρμιγχαμ σε ανακοίνωσή της.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024