Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η θρυλική έπαυλη των «Munsters» επιστρέφει στη... ζωή

Η θρυλική έπαυλη των «Munsters» επιστρέφει στη… ζωή

Μια νέα έπαυλη «Munsters», πιστή αντιγραφή της κατοικίας της σειράς, γνωστής και ως «1313 Mockingbird Lane» βρίσκεται στα σκαριά...

Ο Rob Zombie είναι ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης της ταινίας Munsters και φροντίζει να αποτυπώσει το τρομακτικό κλίμα της τηλεοπτικής σειράς της δεκαετίας του 1060, στην οποία βασίζεται.

Ο σκηνοθέτης κατασκευάζει μια νέα έπαυλη Munsters, πιστή αντιγραφή της κατοικίας της σειράς, γνωστής ως 1313 Mockingbird Lane στην Ουγγαρία και πιο συγκεκριμένα στην Βουδαπέστη.

Ο Αμερικανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και δημιουργός ταινιών δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από την πρόοδο της εργασιών ανέγερσης της κατοικίας στον λογαριασμό του στο Instagram γράφοντας:

«Ενημέρωση: Το συνεργείο εργάζεται σκληρά για να δημιουργήσει το 1313. Όπως μπορείτε να δείτε, το εμβληματικό σπίτι αρχίζει να αναδύεται. Αυτή η ταλαντούχα ομάδα ξυλουργών και ελαιοχρωματιστών προσπαθεί να αναδημιουργήσει κάθε μικρή λεπτομέρεια τέλεια. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα. #themunsters #robzombie #budapesthungary.»

Όπως σημειώνει το τελευταίο hashtag, η ταινία γυρίζεται στη Βουδαπέστη. Ο Zombie επιβεβαίωσε τον Ιούνιο ότι έγραφε το σενάριο και θα σκηνοθετήσει την ταινία Munsters για την Universal Pictures.

Ο τραγουδιστής της metal, ο οποίος είναι όλη του τη ζωή θαυμαστής της τηλεοπτικής κωμικής σειράς, έγραψε τότε: «Οι φήμες είναι αληθινές! Το επόμενο κινηματογραφικό μου έργο θα είναι αυτό που κυνηγούσα 20 χρόνια The Munsters ! ».

Το αυθεντικό σπίτι της σειράς όπως σημειώνει χαρακτηριστικά το ΑΠΕ, είχε αναμορφωθεί, ώστε να είναι λιγότερο ανατριχιαστικό, σε χώρο των Universal Studios και χρησιμοποιήθηκε στη σειρά Desperate Housewives.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024